TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Jimmyjane FORM 1 Opladelig Vibrator med Fjernbetjening var 1

Jimmyjane FORM 1 Opladelig Vibrator med Fjernbetjening

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne have kraftfulde vibrationer og mulighed for mange timers sjov leg enten sammen med din partner eller alene, så er Jimmyjane FORM 1 vibratoren et godt valg.

Den luksuriøse vibrator er lavet i silikone af høj kvalitet og har den samme kraftfulde motor som den populære Jimmyjane FORM 2 vibrator. Mini vibratoren er ideel til ydre stimulation af klitoris og til frække parlege, både i soveværelset og udenfor hjemmets fire vægge.

Jimmyjane FORM 1 har et kurvet og fleksibelt design, der former sig efter kroppen. Vibratoren har hele 5 vibrationshastigheder og 5 vibrationsindstillinger samt forskellige drille-indstillinger, der både kan styres på vibratoren og via den trådløse fjernbetjening.

Vibratoren er 8,5 cm lang og vejer kun 25 g, så den er idéel at have nede i trussen. Det medfølgende sleeve sikrer, at den ikke rykker sig, men bliver lige der, hvor det føles allerbedst. Vibratoren er støjsvag og vandtæt, så den kan også bruges til at give intens stimulation i badet.

FORM 1 har vundet mange prestigefyldte titler for dens design og unikke funnktioner.

OBS. Vibratoren er låst, når du modtager den. For at låse vibratoren op, skal du holde vibrationsknappen og plusknappen nede i nogle sekunder på samme tid.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS