TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator var 1

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den nye Jimmyjane Hello Touch X Black fingervibrator kan vibrere, men kommer nu også med elektro impulser, der er perfekt til både solo- og parlege. På grund af sine ekstremt effektive elektroimpulser, er Hello Touch meget benyttet inden for BDSM-miljøet. Brug Hello Touch X Black Finger Vibrator til  både til almindelig massage og til ekstra fræk stimulering i den mere kinky afdeling.

Fingervibratoren består af to sæt finger-pads - et til vibrationer og et til elektro stimuli. Finger-pads'ne har en fleksibel silikone-elastik, der trækkes over fingerspidserne og forbindes med en ledning til en manchet. Manchetten er lavet i et blødt neopren-lignende materiale, der sættes om håndleddet og som holder det genopladelige batteri. Det er også på manchetten du tænder, slukker og styrer vibrationerne eller elektro impulserne, og den er meget nem at bruge.

Du kan skifte mellem de to forskellige sæt finger-pads. Hvis du vil eksperimentere med elektriske impulser, tager du dem med de to små metal ”knopper” i rustfrit stål på. Når du bruger elektro pads'ne, er der 10 niveauer af elektro-styrke og 6 pulserende niveauer. Elektroimpulser tilfører en helt ny dimension til både forspil, massage, BDSM og sex. Der er virkelig smæk på impulserne.

Hver berøring med elektroimpulserne fremkalder en unik, kildrende fornemmelse med små, nydelsesfulde “stød”, som I gradvist kan skrue op for. Vi anbefaler, at I starter med at prøve elektroderne på mindre følsomme områder, som f.eks. lårene eller armene. Efter I er blevet mere fortrolige med impulserne, kan I forsøge jer på de mere intime dele. Da impulserne er så kraftige, er der rig mulighed for virkelig at ”komme i stødet”.

Hello Touch er meget diskret og næsten lydløs, og fordi den er 100 % vandtæt kan den bruges både udvendigt og indvendigt – og kan også tages med i bad. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fingervibratoren er lavet i medicinsk silikone og rustfrit stål og oplades via USB-stik, der medfølger i æsken. Efter fuld opladning kan Hello Touch køre i 40 minutter med vibrationerne, og 3 timer med de elektriske stimulationer.

Husk at rengøre dit sexlegetøj efter brug, så du sikrer en god hygiejne og så det er klar igen, næste gang lysten melder sig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet, men små rystelser
Fint og lækkert produkt, de medfølgende batterier (som er meget specielle) er dog noget dyre at forny. Vibrationerne kan godt være et problem i fingrene efter 5... Læs mere
Hanne - 3. nov. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS