TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Joan Ørting Hvad Vil Du Ha? var 1

Joan Ørting Hvad Vil Du Ha?

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Joan Ørtings "Hvad vil du ha?" er et festfyrværkeri af sexede, velskrevne, humoristiske og dynamiske kapitler, der sætter kulør på dit sexliv og fyrer op under livsglæden.

Bogen handler overordnet om at bide livet hårdt i låret og gribe styrepinden på din egen kærlighedsskude. At sprede gode vibrationer og få noget ud af livet sammen med den eneste ene eller som single. Og vigtigst af alt, at kæmpe for alt, hvad du har kært lige fra kæresten, seksualiteten og lykken - til drømmene!

Joan Ørting kommer her med sine egne vinkler på genkendelige udfordringer fra hverdagen. Hun er ikke bleg for at give en masse idéer til, hvordan og hvad du kan gøre for at få dit liv til at blomstre.

Joans sprog er friskt og klart, og hun deler gerne ud af egne erfaringer for at tydeliggøre sin mission: Luk hjertet op, stå ved dig selv og bliv glad!

MEN bogen er også en fræk sag. Den lægger ikke fingre imellem! Og den kalder en orgasme for en orgasme og en pik for en pik. En dejlig, let og sjov bog, der sætter tanker og ideer i gang og inspirerer dig til at gøre noget ved lysten.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS