TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbator og Pearl2 Vibrator var 1

Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbator og Pearl2 Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bring nyt frækt liv til langdistanceforholdet med det eksklusive Interaktive Couple Set fra Kiiroo. Det indeholder Onyx+ masturbator og Pearl2 vibrator, som kan bruges hver for sig eller kædes sammen, så det føles som havde I sex i virkeligheden.

Hun forkæles med den stilfulde Pearl2 dildo vibrator. En teknologisk avanceret vibrator med touch-sensetive berøring og en anatomisk buet form, så den rammer G-punktet perfekt.

Han får til gengæld glæde af den yderst realistiske følelse i Onyx+ masturbatoren med innovative bevægelsessensorer, hvor du kan udforske det nubrede sleeve. Din penis stimuleres af 10 sammentrækkende ringe i op- og nedadgående bevægelser, når du trænger ind i den bløde åbning. Du kan nyde op til 140 strokes i minuttet.

Du kan bruge dem solo eller lade din partner styre dit klimaks via Feel Connect appen, hvor du også finder stort udvalg af interaktive, erotiske film og pirrende spil.

For at kunne bruge Pearl og Onyx sammen med en partner skal de forbindes med computer via Bluebooth. Herefter vil jeres bevægelser og muskelsammentrækninger registreres og overføres, så I får den ultimative virtual reality sex oplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kompliceret at få til at virke til par…..
Gnisten går lidt af oplevelsen, når man skal kæmpe med at “parre” enhederne. Dertil så er mandens del meget lidt pirrende og pigens del meget aggressiv. Hk - 19. oct. 2021
Lidt besværligt men frækt
nåede ikke at bruge det fuldt ud da det er lidt besværligt at sætte op og linke i appen. Mande delen gik i stykker 2 gange hvis jeg fik nye produkter, så nu ven... Læs mere
Sean - 22. jul. 2019
Gå udenom
Produktet leveres i en smuk sexet emballage og ser smukt ud, når du åbner den. Men kęresten var ikke tilfreds med vibrationerne. Den var for svag og ubehage... Læs mere
Martin - 7. jul. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS