TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kiiroo Feel Alexis Fawx Masturbator var 1

Kiiroo Feel Alexis Fawx Masturbator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nyd en interaktiv og intim oplevelse, når du kigger på Alexis Fawx på din skærm, imens du forkæler dig selv med denne Kiiroo masturbator. Den er formet efter hendes legendariske vagina og har et sleeve fyldt med riller og dupper, der er klar til at tilfredsstille alle dine behov. 

Oplev det bløde materiales mange stimulerende detaljer, når du tilføjer et stænk vandbaseret glidecreme og trænger op i det naturtro sleeve. 

Sleevet har en bredere, indbydende åbning, der fører dig længere op med hvert stød. Nyd følelsen af de stramme ringe om dit skaft, der erstattes med stimulerende bump, når du fortsætter med at udforske det dybe sleeve. Jo længere op du kommer, jo strammere og mere detaljeret bliver designet, som til sidst slutter med små dupper, der forkæler penishovedet. 

Nyd den for sig selv eller kombiner den med Kiiroo Keon automatisk matsturbatoren (købes separat) for den ultimative onanistund. 

Rengør sleevet ved at fjerne det fra palstikbeholderen og skyl det med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. Lad det derefter lufttørre. Vi anbefaler også, at du bruger et plejende pulver, så materialet forbliver blødt.

MærkeKiirooProduktvægt (g)526Fuld Længde (cm)20Indførbar Længde (cm)20Indre Dybde (cm)20Diameter (cm)8.3Indre Diameter (cm)3.7Strækbar DiameterJaPrimært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberJusterbarSprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk, JapanskSKU25775
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS