TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kiiroo Feel Britney Amber Masturbator var 1

Kiiroo Feel Britney Amber Masturbator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag dine solo-sessioner til et nyt pirrende niveau med Kiiroo Feel Britney Amber masturbator! Designet efter Britney Ambers mest intime kropsdele og lavet til at stimulere hver tomme af dit skaft med squishy, ​​real-feel TPE hud.

Indersiden af ​​denne stroker er dækket af stimulerende prikker, der masserer dit lem, når du rokker denne superbabe frem og tilbage. Med en generøs mængde vandbaseret glidecreme får du den sande fornemmelse af en Britney, der er meget begejstret for at se dig.

Tag styringen af dine saftigste fantasier ved at parre din stroker med Keon fra KIIROO. Du kan oprette forbindelse til Britneys lækre onlineindhold for at føle ethvert træk i virkeligheden til en interaktiv oplevelse uden for denne verden.

Når denne replika af Britney Ambers skattekamre har opfyldt enhver fantasi, er det eneste, der er tilbage at gøre, at fjerne sleevet fra hylstret, rengøre det grundigt med varmt vand og mild sæbe og lade det lufttørre helt. Når det er tørt, anbefales det at tilføje noget plejende pulver for at holde din masturbator blød, smidig og klar til din næste session.

MærkeKiirooProduktvægt (g)560Fuld Længde (cm)23Indre Dybde (cm)20Indre Diameter (cm)0.5Strækbar DiameterJaPrimært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk, JapanskSKU24676
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS