TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
GOD PRIS
Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator var 1

Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.795,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vil du gøre noget ekstra ud af din onanioplevelse og gøre dit klimaks til noget særligt? Så snyd ikke dig selv for en tur med Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator.

Den innovative masturbator har et nubret sleeve med en livagtig fornemmelse. Når du trænger ind i den bløde åbning, stimuleres din penis af 10 sammentrækkende ringe i op- og nedadgående bevægelser. Du kan nyde op til 140 strokes i minuttet.

Onyx+ kan bruges på tre forskellige måder alt efter dit behov. Den har nemlig et manuelt mode, et automatisk mode og et interaktivt mode, der giver dig mulighed for at koble sammen med din partnes Kiiroo sexlegetøj.

Du får også adgang til masser af hedt materiale via FeelConnect appen, hvor du i interaktivt mode kan synkronisere med spil, webcams og frække film. Du kan bruge både WiFi og Bluetooth til at skabe forbindelse for både Android og iOS.

Kiiroo Onyx+ Interaktiv Masturbator har en lydsvag, diskret og opladelig motor.

MærkeKiirooProduktvægt (g)870IndeholderUSB-opladerFuld Længde (cm)26Indre Dybde (cm)16.5Indre Diameter (cm)4Strækbar DiameterJaBredde (cm)9StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)60Primært MaterialeABS-plastFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, OpladeligSprogEngelskSKU22632
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kiiroo
Kiiroo er et godt forsøg på at lave et legetøj til mænd/par, der er dog et par steder hvor den falder bagud. 1) Den app som de har lavet er ikke særlig god, de... Læs mere
Monkey - 3. may. 2020
Diameter for lille
Havde jeg set diameteren på dette produkt, ville jeg have bestilt et andet. Ųnsker, at dette havde fremgået tydeligere i beskrivelsen. Passer ikke indeni. Så de... Læs mere
R4kushin - 21. dec. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS