Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Kiiroo Titan & Pearl2 Par Vibrator Sæt var 1

Kiiroo Titan & Pearl2 Par Vibrator Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Rejser du eller din partner meget, eller bor I måske i hver jeres by? Med dette sæt fra Kiiroo kan I forblive intime, selvom I er fysisk adskilt. Det kan hjælpe med at gøre afsavnet mindre, og få distancen til at føles lidt kortere.

Vibratoren og masturbatoren kan tale sammen, og når I bruger dem samtidig, kan de vha. matchende vibrationer og bevægelser imitere et ægte samleje.

Pearl er beregnet til vagina, er berøringsfølsom og registrerer dine bevægelser, når du fører den ind og ud. Titan masturbatorens sleeve reagerer på disse bevægelser og forkæler synkront partnerens penis. Begge kan forbindes via FeelConnect appen for den ultimative virtual reality oplevelse.

Disse bevægelser kan manden mærke I hans Titan masturbator. Begge dele kan kobles op med virtual reality, 3D gaming, og meget andet via app'en 'FeelConnect'.

Gennem en sikker forbindelse kan I også mødes på webcam, så I kan se hinanden under den frække akt. Både vibrator og masturbator kan bruges på egen hånd uden partner.

Inklusiv den interaktive forbindelse har både Pearl2 og Titan 7 indstillinger. Pearl er beklædt med silkeblød silikone, og Titan har et blødt sleeve i TPE, som giver en meget realistisk følelse.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS