TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Clear - Cock with Balls Dildo 22 cm var 1

King Cock Clear - Cock with Balls Dildo 22 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Man kan næsten ikke sige realistisk dildo uden også at sige King Cock. Og King Cock Clear Dildo med Kugler 22 cm fortjener et nærmere bekendtskab.

Den potente dildo i et frækt, transparent materiale er din nye bedste ven, hvad enten du leger alene eller sammen med din partner. Den passer nemlig perfekt i de fleste harnesses, hvis I vil eksperimentere med strap-ons.

De livagtige detaljer såsom markeret penishoved, tydelige årer og et sæt faste kugler bidrager til en skøn og naturtro fornemmelse. Skaftet er lige dele fast og fleksibelt, og materialet hverken lugter eller klistrer.

Dildoen har en indførbar længde på 16 cm og en stimulerende diameter på 4,2 cm. Den har en kraftig sugekop forenden, så den også kan nydes håndfrit på de fleste glatte overflader.

King Cock Clear Dildo med Kugler 22 cm er fremstillet i PVC.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor og fræk
God til når det er ekstra hot og lige skal have lidt mere. Kan nemt give ømhed, hvis den bruges for meget eller forkert. Super fræk at medbringe når det skal væ... Læs mere
L - 27. mar. 2022
Stor og fræk
God som ekstra, når det er ekstra hot og lige skal have lidt mere. den er for stor til alm brug, og kan nemt give ømhed, hvis den bruges for meget og for længe.... Læs mere
L - 27. mar. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS