TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 30 cm Sort var 1

King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 30 cm Sort

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hollow Strap-on sele sættet fra amerikanske King Cock er perfekt til den erfarne strap-on entusiast, som mener, at større ér lig med bedre, og som har en forkærlighed for mørk hud.

Ekstra kraftigt unisex harness med seler, som fordeler vægten over ryg og skuldre for en mere behagelig oplevelse, også ved lang tids leg. Selv de mest imponerende dildoer tynges ikke ned og står klar til at tilfredsstille dig eller din partner.

Dejlig fyldig, hul og ultra realistisk dildo på 30 cm medfølger. Via O-rings systemet kan du også sætte din egen harness egnede yndlingsdildo eller plug fast.

Sammen med det patenterede Fanta Flesh materiale bidrager det store penishoved, de flotte årer og dejlige kugler til en yderst livagtig følelse, når den sorte potente herre inviteres ind i legen.

Harnesset, som er fremstillet i kvalitets vinyl, kan benyttes af både mænd og kvinder og er justerbart i størrelsen helt op til en livvidde på 185 cm.

Håndlavet i USA.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS