TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm

På lager

Levering: 1-3 hverdage

599,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Hvis du er vild med følelsen af kugler der klasker mod dig ved hvert stød, så har King Cock fremstillet et pragteksemplar af en dildo med Swinging Balls. Den 19 cm lange dildo er fremstillet i triple density materiale, så den er blød og fast på samme tid. Derudover har den fleksible, hængende kugler med faste og realistiske kugler indvendig. 

Dildoen har de samme detaljer, som findes på den ægte vare; et smalt penishoved, realistiske årer på skaftet og naturligvis de svingende kugler. Materialet giver en livagtig følelse, med en fast kerne og et blødt ydre. Så snart du tilføjer en vandbaseret glidecreme, glider den nemt op i dig. Nyd de 12 indførbare cm og en diameter op til 4 cm. 

Du kan bruge dildoen som den er eller sætte den i et harness, hvis din partner også skal have glæde af de svingende kugler. Den har en sugekop i bunden, som du nemt kan fastsætte på en hård, jævn flade og nyde den håndfrit. 

Vask den i varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Når den er helt tør, anbefaler vi, at der bruges et plejende pulver så materialet forbliver blødt og smidigt uden at klistre. 

MærkeKing CockProduktvægt (g)325Fuld Længde (cm)19Indførbar Længde (cm)12Diameter (cm)4Primært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberPasser i harness, Realistisk, SugekopSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, HollandskSKU23803
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS