Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvis du er vild med følelsen af kugler der klasker mod dig ved hvert stød, så har King Cock fremstillet et pragteksemplar af en dildo med Swinging Balls. Den 19 cm lange dildo er fremstillet i triple density materiale, så den er blød og fast på samme tid. Derudover har den fleksible, hængende kugler med faste og realistiske kugler indvendig. 

Dildoen har de samme detaljer, som findes på den ægte vare; et smalt penishoved, realistiske årer på skaftet og naturligvis de svingende kugler. Materialet giver en livagtig følelse, med en fast kerne og et blødt ydre. Så snart du tilføjer en vandbaseret glidecreme, glider den nemt op i dig. Nyd de 12 indførbare cm og en diameter op til 4 cm. 

Du kan bruge dildoen som den er eller sætte den i et harness, hvis din partner også skal have glæde af de svingende kugler. Den har en sugekop i bunden, som du nemt kan fastsætte på en hård, jævn flade og nyde den håndfrit. 

Vask den i varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Når den er helt tør, anbefaler vi, at der bruges et plejende pulver så materialet forbliver blødt og smidigt uden at klistre. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget realistisk, med nogle ulemper
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg blev virkelig overrasket over, hvor utroligt naturtro den føles! Den er ret tæt på den ægte vare med den rette stivhed, blødhed og design. Den kan dog lugte lidt, og overfladen absorberer smøremiddel, så det er svært at opretholde glidet, når man bruger den, det bliver lidt gnidret. Sugekoppen kunne også være bedre.
Maskinoversat fra sinful.no
Top
Anonymous - 13. mar. 2024
Superlækker dildo, næsten som en rigtig stiv penis, men koldere. Eneste kommentar, kuglerne er lidt små og ser lidt mærkelige ud. De burde hænge lidt mere.
Maskinoversat fra sinful.be
Tvivl om materialet
Anonymous - 13. mar. 2024
Testet 2 gange på 2 forskellige personer, en brændende fornemmelse kan skyldes det ret klæbrige materiale. Skal kontrolleres...
Maskinoversat fra sinful.fr
Næsten et perfekt match!
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet føles meget ægte, og selve dildoens udseende er helt fantastisk. Det detaljerede design føles og ser ud som den ægte vare. Ret blød, føles ikke så stiv som nogle af de stivere dildoer fra King Cock. De svingende kugler hopper lige så ihærdigt rundt som to kugler i en stiv gummipose - en smule vaklende. Der er ingen stor effekt ved poserne, men de bidrager til det realistiske look, selv om de stikker lidt underligt ud, når de står oprejst. Dette legetøj tilfredsstiller bestemt trangen til pik. Det bløde materiale skal nok behandles med silkehandsker. Basen er tilbøjelig til at smuldre, og legetøjet har tendens til at udvikle en hud på visse problemområder. Så det kan ikke tåle et hårdt knæk, men ellers er det et godt, realistisk legetøj, der er velegnet til begyndere og folk med en vaniljeånd. Modellerne er sjove at flippe rundt med i stresslege. Jeg anbefaler det!
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS