TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 25 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 25 cm

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Kan du lide lyden og følelsen af klaskene kugler ved hvert et stød, så har King Cock en overraskelse klar til dig, med deres vidunder af en dildo med Swinging Balls. Den 25 cm lange dildo er fremstillet i triple density materiale, så den er blød og fast på samme tid. De fleksible, hængende kugler har faste og realistiske kugler indvendig. 

Dette velvoksne pragteksemplar har de samme detaljer, som på en ægte penis; et mærkbart penishoved, realistiske årer på skaftet og naturligvis de svingende kugler. Materialet giver en livagtig følelse, med en fast kerne og et blødt ydre. Nyd de 17,5 indførbare cm og en diameter op til 5,2 cm. 

Tilføj en vandbaseret glidecreme, og mærk hvor nemt den glider op i dig. Du kan bruge dildoen solo eller sæt den i et harness, hvis din partner også skal have glæde af de svingende kugler. Med den kraftige sugekop i bunden, kan du nemt sætte den på en hård, jævn flade og nyde den håndfrit. 

Vask den i varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Når den er helt tør, anbefaler vi, at der bruges et plejende pulver så materialet forbliver blødt og smidigt uden at klistre. 

MærkeKing Cock PlusProduktvægt (g)550Fuld Længde (cm)25Indførbar Længde (cm)17.5Diameter (cm)5.2Primært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberPasser i harness, Realistisk, SugekopSprogEngelskSKU23806
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor og lækker
Dildoen er nok lidt stor for de fleste, men matrialet er super blødt, og føles rigtig godt. De realistiske nosse føles fantastiske, og at mærke dem klaske mod e... Læs mere
Niklas - 24. jul. 2023
Svingende bolde.
Testiklerne slog ikke så godt, som jeg havde forventet. I bunden af testiklerne bringes det hårde materiale, der får testiklerne til at rage ud, for langt ud. D... Læs mere
Köpi - 18. may. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS