Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
King Cock Vibrerende Oppustelig Hot Seat var 1

Oversigt

Omdan nemt og hurtigt soveværelset til en sex legeplads med det frække oppustelige Hot Seat fra amerikanske King Cock.

Pust blot sædet op og du er klar til en vild ridetur on top eller til en af de mange andre frække stillinger, som Hot Seat lader jer eksperimentere med.

Med sædet følger 2 udskiftelige dildoer i det yderst realistiske Fanta Flesh materiale, som giver en fræk og naturlig oplevelse når vibrationerne rammer dig.

Styr selv vibrationshastighederne via drejehjulet på fjernbetjeningen eller lad din partner overtage kontrollen over din lyst og dine orgasmer.

Hot Seat er fremstillet i højkvalitets vinyl og kan bære helt op til 136 kg. De 2 solide håndtag giver dig ekstra kontrol, når du nærmer dig klimaks. Hot Seat måler 23 cm i højden og 44,5 cm i diameter.

Nem både at puste op og pakke væk og dermed velegnet til dig, som ønsker et sexmøbel, der ikke fylder mellem hyggestunderne.

Kræver 2 x AA batterier (sælges separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
King Cock Hot Seat er et frækt sexlegetøj af høj kvalitet, der holder, hvad det lover.
Anonymous - 7. aug. 2020
King cock hot seat giver mulighed for ergonomisk komfortabel penetration. Påfyldning sker nemmest ved hjælp af en pumpe. Dildoen glider godt på plads, når den er let fugtet på indersiden. De to medfølgende dildoer er i den velkendte King cock-kvalitet, dejligt blødt og hudlignende, men alligevel tilpas stift materiale. Ægte udseende falske penisser. Sædet har en god størrelse og er nemt at sidde på og skubbe dildoen ind i. Numsen er nem at bevæge for at få stimulationen, lige som du vil have den. Ingen manglende pletter, når den er i den rigtige position. Selvom Hot seat måske mere er til piger, der vil have afløb for deres lyster. Så længe du ikke bliver genert af en realistisk kunstig penis, fungerer det også godt for mænd. Til prostataknusning og numsesex generelt. En årelang dildo med en tyk g-streng kærtegner anus, mens prostata får opmærksomhed ved hvert stød. King Cock hot seat er et velfungerende produkt, og kvaliteten er prisværdig.
Maskinoversat fra sinful.fi

King Cock Vibrerende Oppustelig Hot Seat

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS