TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kiotos Urinrørs Strecher var 1

Kiotos Urinrørs Strecher

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

219,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

At åbne sig op for nogen, får pludselig en helt ny betydning med urinrørs strecheren fra Kiotos. Uanset om du oplever spændingen ved selv at undersøge det berygtede hul eller om dit kink er at gøre det med en partner, er denne strecher i rustfrit stål din nye bedste ven. 

Opdag eller dyk dybere ned i den mørke verden, hvor følelsen af at være åben og sårbar kontrolleres af din dom, når metalringen placeres omkring dit penishoved imens de to justerbare stænger indføres i dit urinrør. De to møtrikker sørger for en gradvis udvidelse, så I får et frækt kig indvendigt, og lader dig udforske de nerveender der findes inde i urinrøret. Den søde smerte er umiskendelig. 

Strecheren egner sig til den erfarne BDSM entuchiast med masser af erfaring. Vi anbefaler altid at være opmærksom på hygiejnen, når man undersøger disse områder. 

MærkeKiotosUndermærkeBizarreProduktvægt (g)110Fuld Længde (cm)5Indførbar Længde (cm)4Diameter (cm)3.2Omkreds (cm)10Primært MaterialeMetalFarveSølvAnbefalet GlidecremeAlle slagsSprogEngelskSKU23698
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan ikke anbefales.
Umiddelbart virkede idéen god og pirrende, men i praksis er det et mærkeligt produkt, der er temmelig besværligt at betjene. Vil man eksperimentere med urinrørs... Læs mere
Mister S. - 14. apr. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS