TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Elektrosex & Klinik

Tænder du på pirrende, intense og ekstra kinky sexlege? Så er du kommet til det rette sted. I vores store udvalg af sexlegetøj til elektrosex og klinik finder du masser af udstyr, der kan gøre din sexoplevelse endnu frækkere, endnu vildere og endnu mere stimulerende. Kom i stødet med elektrosex, eller blot dit allerinderste for din partner i en sansefuld klinisk leg.

Mest populære produkter

Elektrosex - En anderledes nydelse

Hvad er elektrosex?

Når du er landet på denne side, så betyder det med stor sandsynlighed, at du allerede kender til denne form for stimulering - eller så er du i hvert fald nysgerrig omkring dette område. Hvis du bare er nysgerrig og gerne vil vide lidt mere, så forstår vi dig godt. Der er nemlig ingen tvivl om, at elektrosex er et spændende og yderst frækt bekendtskab, som kan lede til mange timer med hede lege.

Elektrosex adskiller sig lidt fra almindelig vanlijesex, men hvad er det egentlig? Og hvorfor skal man blande elektrisk stimulering ind i sit sexliv? De erfarne entusiaster inden for dette område ved, at kroppen påvirkes positivt af elektriske impulser i passende mængder. På samme måde som en almindelig vibrator, så kan denne form for stimulering påvirke nerverne og bidrage med alt fra pirrende og kilden fornemmelser til intense stik og muskelsammentrækninger. Og det er jo netop muskelsammentrækninger man oplever, når man får en orgasme. Denne form for sex er bestemt ikke for alle, men hvis du kan godt lide frække sanselege, så er vores store udvalg her på siden bestemt et besøg værd.

Elektrostimulering for voksne

Tænder du lidt på frække doktorlege, så vil du med sikkerhed også være vild med mange af de produkter, som du finder her på siden. For mange fetichister, så er frække doktorlege nemlig en kinky lille niche, hvor blandt andet dilatorsæt, speculums og anuskoper kan bruges til at skabe en ekstra intens nydelse.

Vi er klar over, at det ikke er alle der tænder på elektrostimulering, men hvis man gør, så er det bestemt ikke noget, som man skal skamme sig over. Doktorlege er nemlig en rigtig fræk form for rollespil - faktisk lidt på samme niveau, som dem der godt kan lide at klæde sig ud i sexede kostumer. Forskellen er blot, at man i doktorlege også inddrager en masse af de erotiske produkter, der bruges til elektrostimulering.

Alle dominanslege handler meget om tillid - og det er vigtigt at understrege, at denne form for stimulering bestemt ikke er nogen undtagelse. De instrumenter, som man bruger til denne form for stimulering efterlader nemlig modtageren i sårbar situation. Og det er uanset om du bruger en penis dilatator, som skal indsættes i urinrøret eller et spektrum, der bruges til at åbne vagina eller anus. Men tør du hengive dig og overlade kontrollen til din partner, så kan I altså se frem til masser af ekstremt intime oplevelser sammen.

Overraskende dejlig elektro sex

Hos Sinful vil vi gerne inspirere til bedre sex med sexlegetøj - og det gælder selvfølgelig også dig, der gerne vil eksperimentere med en ny form for stimulering. Derfor finder du masser af produkter og frække legesager, som du kan bruge, når du vil i gang med elektro sex derhjemme.

Når du handler hos Sinful, kan du være sikker på, at alle vores produkter er i høj kvalitet og dermed helt sikre at bruge i soveværelset. For når det gælder dine mest intime områder, så skal man naturligvis ikke gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Derfor er alle vores produkter nøje udvalgte, så du kan føle dig helt tryg, når du bruger dem alene eller sammen med din partner.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Der kan selvfølgelig komme en vis smerte, men det er netop den smerte, som mange nyder og elsker. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS