TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Urethral sounding

Urethral sounding lader dig opleve fræk og smertefuld stimulering på én og samme tid. Her pirres de følsomme nerver i urinrøret, som giver en intens og nydelsesfuld oplevelse. Er du på udkig efter en penis dilator eller anal dilator? Du finder begge dele her på siden.

Urethral sounding til kinky kliniksex og urinrørsleg

Hvad er urethral sounding?

Hvis du er nybegynder inden for urethral sounding og kliniksex, så lad os starte med at forklare, hvad det præcist er for redskaber, der er særligt populære i dette lidt nichede, men yderst pirrende fetish-univers. Det skal være sagt med det samme, at det ikke er for alle, og at man skal tænde på en bestemt slags smerte og erotisk dominans for at kunne give sig ordentligt hen. Inden du skynder dig at fylde indkøbskurven, skal du være opmærksom på, at der skal udvises særlig forsigtighed i forbindelse med brug af produkter inden for urethral sounding. Når det så er sagt, er det de helt perfekte rekvisiter til at udleve jeres ultimative fantasier. Det kunne for eksempel være frække doktorlege, hvor I nysgerrigt går på opdagelse på hinandens kroppe, både udvendigt og indvendigt, lege med pirrende sansepåvirkning og teste hinandens grænser og tillid af. Urethral sounding og kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans-univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient-forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Stort udvalg til både kvinder og mænd

Hvad end man er mand eller kvinde, kan man opnå stor nydelse, når man begiver sig ind i den frække verden med urethral sounding. Fælles for begge køn er nemlig, at der på begge sider af både kvindens og mandens urinrør sidder et utal af følsomme nerveender, som kan stimuleres og give en helt særlig fornemmelse af vellyst, når man indfører en dilator.

Nogle tænder på at få penetreret en “usædvanlig” eller anderledes del af kroppen, mens andre primært tænder på penetreringen, som en del af BDSM powerplay. Er du (eller I) nybegyndere, bør I eksperimentere med den smalleste variant, før I bevæger jer videre til én, der er større. Redskaberne skal synke og ikke forceres ind i vagina eller urinrør. Det kan nemlig forårsage store skader, hvis objektet forceres ind. Husk masser af glidecreme.

Et andet vigtigt element, når I skal lege med urethral sounding er, at man har rigtig godt styr på hygiejnen. Da der er tale om indførsel i kropsåbninger, der ikke nødvendigvis er vant til stimulering eller indføring af fremmedlegemer er det vigtigt, at produkterne bliver holdt sterile. Derfor bør de altid sprittes af før brug, og man bør altid sikre sig, at man også selv er helt ren, inden man går i gang med sin kinky leg.

Penis dilator og anal dilator

En dilator kan ikke kun bruges til at stimulere urinrøret. Der findes også varianter til anal stimulering, som typisk er større - og nogle er endda hule, hvilket gør det muligt for dig at udleve dine ønsker om fuld ydmygelse. En anal dilator er altså kun til hardcore BDSM-lege, og til dem som allerede har erfaring med forskelligt anal sexlegetøj.

Når det kommer til en penis dilator, så er det lidt en anden snak. Da mandens sæd kommer ud gennem urinrøret, kan man bruge dem på forskellige måder. Man kan enten vælge en lukket variant, også kaldet en penis plug, der ikke gør det muligt for manden at opleve udløsning, da urinrøret er lukket til. Dette kan være utroligt smertefuldt, hvorfor man skal gå meget forsigtigt til værks. Den anden variant er udhulet, så det er muligt for manden at få udløsning gennem dilatoren, og derved opnå klimaks ved hjælp af den smertefulde stimulering og udvidelse af urinrøret.

Hvis du har spørgsmål til urethral sounding, penis dilatorer eller kliniksex, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS