Dilatorsæt

Lad dig pirre af en på én og samme gang smertefuld og fræk stimulation med dilatorsæt. Her pirres de følsomme nerver i urinrøret og giver dig dermed en intens og nydelsesfuld stimulation. Vi har et stort udvalg af dilatorsæt og dilatatorer i forskellige materialer og med forskellige egenskaber. Du kan blandt andet finde både en penis dilator og en anal dilator her i kategorien.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Diameter
Materiale
ABS-plast (1)
Aluminium (4)
Metal (4)
Rustfrit Stål (11)
Silikone (15)
Stål (2)
TPE (1)
Egenskaber
Batteridrevet (8)
Fjernbetjent (1)
Hollow (1)
Opladelig (1)
Vandtæt (2)
Vibrating (9)
Mærke
CalExotics (1)
E-stim Systems (1)
ElectraStim (1)
Electroshock (1)
Kiotos (9)
Master Series (10)
Mystim (5)
Ouch! (3)
You2Toys (8)
Vis alle 39 produkter
Du har set 39 af 39 produkter

Dilatorsæt til kinky kliniksex og urinrørsleg

Hvad er kliniksex?

Hvis du er nybegynder inden for kliniksex, så lad os starte med at forklare, hvad det præcist er for redskaber, der er særligt populære i dette lidt nichede, men yderst pirrende fetish-univers. Det skal være sagt med det samme, at det ikke er for alle, og at man skal tænde på en bestemt slags smerte og erotisk dominans for at kunne give sig ordentligt hen. Inden du skynder dig at fylde indkøbskurven med dilatorsæt, skal du være opmærksom på, at der skal udvises særlig forsigtighed i forbindelse med brug af denne slags redskaber. Når det så er sagt, så er det den helt perfekte rekvisit til at udleve den ultimative fantasi, hvor I leger doktor. Her kan I gå på fræk og nysgerrig opdagelse på hinandens kroppe - både udvendigt og indvendigt - lege med pirrende sansepåvirkning og teste hinandens grænser og tillid af. Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

 

 

Dilatatorer for mænd og kvinder

Hvad end man er mand eller kvinde, kan man opnå stor nydelse ved brugen af dilatatorer. Fælles for begge køn er nemlig, at der på begge sider af både kvindens og mandens urinrør sidder et utal af følsomme nerveender, som kan stimuleres og give en helt særlig fornemmelse af vellyst, når man indfører en dilator. Nogle tænder på at få penetreret en “usædvanlig” eller anderledes del af kroppen, mens andre primært tænder på penetreringen som en del af BDSM powerplay. Er du (eller I) nybegyndere, bør I eksperimentere med den smalleste variant, før I bevæger jer videre til én, der er større. Husk masser af glidecreme! Redskaberne skal synke og ikke forceres ind i vagina eller urinrør. Det kan nemlig forårsage store skader, hvis objektet forceres ind.

Et andet vigtigt element, når man vælger at bruge dilatorsæt som en del af et BDSM powerplay er, at man har rigtig godt styr på hygiejnen i legen. Da der er tale om indførsel i kropsåbninger, der ikke nødvendigvis er vant til stimulering eller indføring af fremmedlegemer er det vigtigt, at produkterne bliver holdt sterile. Derfor bør de altid sprittes af før brug, og man bør altid sikre sig, at man også selv er helt ren, inden man går i gang med sin kinky leg.

 

Penis dilator og anal dilator

Dilatorsæt kan ikke kun bruges til at stimulere urinrøret. Der findes også varianter, der bruges specifikt til anal stimulering, da disse typisk er større og nogle også er hule indvendigt, der gør det muligt for dig at udleve dine ønsker om fuld ydmygelse, da du vil være helt blottet. Det er altså et værktøj for dem, der er til det mere hardcore BDSM leg, og som har erfaring med tidligere anal stimulering med forskelligt legetøj. Du finder vores udvalg af anal dilatorer under kategorien Speculums & Anuskoper.

Når det kommer til en penis dilator er det også her, man eksempelvis vil bruge et dilatorsæt til at stimulere penis med. Da mandens sæd kommer ud gennem urinrøret, kan man bruge dilatatorer på forskellig vis. Man kan enten vælge en lukket variant, der ikke gør det muligt for manden at opleve udløsning, da urinrøret er lukket til. Dette kan være utroligt smertefuldt, hvorfor man skal gå meget forsigtigt til værks. Den anden variant, man kan give sig i kast med er udhulet, sådan at det er muligt for manden at komme gennem dilatoren, og derved opnå klimaks ved hjælp af den smertefulde stimulering og udvidelse af urinrøret.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk