Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Black Level Åben Lak Kjole med Snører var 1

Oversigt

Skab et frækt look med denne lak kjole med snører fra Black Level. Lak kjolen er perfekt til en forførende aften eller til festlige lejligheder, hvor det gerne må se lidt frækt og kinky ud.

Kjolen har snører foran ved hals- og bryst partiet, hvilket skaber frit udsyn til kavalergangen. Også på ryggen har kjolen sorte snører. Ud over at være åben i ryggen, så er kjolen også åben ved lænden og det øverste af numsen, således at der her også er frit udsyn.

Kjolen er fremstillet i 100 % polyester.

Hvis du vil bevare den skønne lak overflade, skal du vaske og opbevare den separat. Så forhindrer du, at andre tekstiler smitter af på kjolen og omvendt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Black level
Christian Thuesen - 20. dec. 2012
min bedømmelse af black level kjole, jeg og min kæreste havde talt om og ud vide vores sex liv lidt, med at prøve med nogen kostumer, og jeg faldt med det samme for denne, og det blev ikke mindre da jeg så min kæreste i det!!! desværre var den lidt for stor, men det klaret hun selv... mvh Christian

Black Level Åben Lak Kjole med Snører

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS