TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Ora 3 Oralsex Simulator var 1

LELO Ora 3 Oralsex Simulator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.395,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Vælg Farve

Oversigt

Den eksklusive LELO Ora 3 Oralsex Simulator er det perfekte sexlegetøj til dig, der vil have det absolut bedste af det bedste.

Ora 3 er en opgraderet udgave af sin populære forgænger og byder på stimulation med 25% hurtigere bevægelser. Det betyder, at dens bløde tunge er endnu bedre til at slikke og forkæle din sensitive klitoris.

Mens du nyder tungen, bliver du også stimuleret af himmelsk vibration i 12 skønne variationer. Forbered dig på et dybt og intenst klimaks, som er intet mindre end vanedannende.

Det særlige ergonomiske design giver dig et godt greb om simulatoren, selv når du vrider dig allermest af fryd. De blanke, metalliske sider giver både den og oplevelsen et ekstra strejf af luksus.

LELO Ora 3 er fremstillet i silkeblødt silikone uden ftalater. Der medfølger et praktisk USB-kabel til opladning, en prøve på glidecreme samt en opbevaringspose i satin.

MærkeLELOProduktvægt (g)130Fuld Længde (cm)8.8Diameter (cm)4.3StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)60Vibrationshastigheder12Primært MaterialeSilikoneFarveLillaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Rejselås, VibrationSprogRussisk, Tysk, Italiensk, Fransk, Engelsk, SpanskSKU22567
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS