Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem var 1

Oversigt

Leder du efter en blød, vibrerende og fleksibel dildo, så er denne mellem størrelse dildo fra Godebuster et godt valg.

Bunden af dildoen fungerer som en sugekop, og det er derfor muligt at bruge dildoen både håndfrit, siddende, stående og liggende. Sugekoppen hænger godt fast, så legen vil ikke blive afbrudt af, at dildoen slipper sit greb.

Der er ligeledes i bunden gjort plads til den medfølgende vibrator bullet, så Godebuster dildoen kan både bruges med og uden vibrator.

Hvis du påfører lidt glidecreme på dildoen, giver det en ekstra god oplevelse. Love To Love anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme på deres produkter produceret af silikone.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God form men alt for blød!
M - 21. oct. 2020
Love To Love Godebuster Dildo er et lækkert stykke legetøj som kan bruges på flere måder. Længden og formen er helt perfekt. Sugekoppen virker fortrinligt, men desværre er stykket lige over sugekoppen alt for blød, så dildoen 'knækker' og besværliggør penetrering når man bruger den. Vibratorens tænd/sluk knap er meget følsom, samtidig med at den skal trykkes langt ind for at forblive tændt/slukket. Formen og overfladen er virkelig lækker, desværre generer 'øjnene' på det lille selvlysende spøgelse, det havde været bedre om den havde været helt glat uden kradsende elementer. Alt i alt er jeg godt tilfreds, men den kan ikke få 5 stjerner!
Perfekt udformet buttplug
L - 15. aug. 2013
Denne vidunderlige lille buttplug, som jeg vil tillade mig at kalde den, er simpelthen fantastisk. Den er lavet af silikone og hele oversiden, altså alt undtagen sugekop-fladen i bunden, har en silkeblød og meget behagelig mat textur med den præcis rigtige mængde friktion til at den glider let og behageligt, men samtidig til at man kan mærke det på den helt rigtige måde. Den er fuldstændigt lugtfri modsat legetøj af andre materialer, hvilket er et stort plus i min bog. Den medfølgende vibrator bullet virker også ganske godt, den sidder placeret helt rigtigt i det smalle stykke lige over bunden som man klemmer om når den er inde i en. Den betjenes med en enkelt knap fra bunden hvor man kan tænde og slukke for den. Skulle man komme med et kritikpunkt vil det være at man til tider skal trykke ret hårdt på denne knap og dermed også trykker dildoen tilsvarende hårdt ind mod det hul man nu har den i. Ikke noget stort kritikpunkt efter min mening. Det bedste ved den er udformningen. Rigtigt mange andre buttplugs sidder ret fastlåst når de er indført i numsen på grund af en forholdsvist tynd "hals" tæt på det tykkeste sted. Godebusteren har en lidt tykkere hals og en meget blødere overgang til den, det betyder den har nemmere ved at bevæge sig lidt ud og ind hvilket er rigtigt pirrende hvis man for eksempel går rundt med den. Det kan føles som om den er ved at ryge ud hvilket gør man lige strammer til hvilket får den til at glide ind igen. Super skønt. Jeg tror den er rigtigt god til analbegyndere fordi den på trods af dens størrelse faktisk er ret nem at få ind og ud. Så er den selvlysende og ligner et spøgelse. Det er da sjovt :-)
Dårlig kvalitet og mistænkelig
Anonymous - 2. oct. 2021
Overfladen er ru og misfarvet, og produktet har endda en mærkbar støbesøm. Minivibratoren fungerer uregelmæssigt, og knappen er så følsom, at den nogle gange går af, selv når den er i brug. Vibratoren er også svær at få ind og ud af selve dildoen.
Maskinoversat fra sinful.fi
Komfortabel og nem at bruge
Anonymous - 5. aug. 2019
Alt i alt god kvalitet og behagelig at bruge, og overraskende lille, hvilket gjorde den en smule følelsesløs, i hvert fald for mig, men nem at opbevare.
Maskinoversat fra sinful.fi
sød
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er faktisk rigtig sød! Det står ingen steder i beskrivelsen, men den har øjne (det er meningen, at den skal ligne et spøgelse), og den lyser i mørket! Jeg kan godt lide, at den er lille, fordi den er nemmere at bruge. Jeg har ikke prøvet suget endnu, men det ser ok ud.
Maskinoversat fra sinful.fi

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS