Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Lovense Hush App-styret Butt Plug Small var 1

Lovense Hush App-styret Butt Plug Small

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvad end I er hjemme, ude sammen eller I befinder jer i hver sin verdensdel, kan du pirre din partner til de dejligste anale orgasmer, med den app-kontrollerede Hush Butt Plug fra Lovense.

Hush styres nemlig via din smartphone eller tablet med appen Lovense Remote, der er kompatibel med både Android og iOS. Bluetooth eller wifi forbindelsen, gør at der ikke er begrænsninger for rækkevidden. Indsæt pluggen, tænd app’en og tænd din partner.

Du har også mulighed for at bruge Lovense appstyrede produkter sammen med deres Media Player. Afspil hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokal placeret video, lav dit eget vibrationsmønster til videoerne, del dine mønstre og få glæde af dem, som andre har lavet. Lev dig helt ind i filmen, når dit Lovense produkt vibrerer i takt med din yndlingsfilm. Vær opmærksom på, at Lovense Media Player pt. kun er kompatibel med Windows. 

Det bløde silikonemateriale gør anal pluggen nem at indføre og behagelig at bære. Dermed også velegnet til længere tids leg i det offentlige rum, ligesom den kan sættes op inden I går i byen. Den lydsvage vibratormotor sikrer, at jeres frække hemmelighed bevares.

I kan selv lave forskellige vibrationsmønstre i appen eller downloade andres forslag, hvilket giver nærmest uendelige legemuligheder. Kan desuden vibrere til din yndlingsmusik eller din partners stemme.

Genopladelig via USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
AnonSissy - 21. feb. 2021
Bare et lækkert produkt der føles fantastisk at bruge og det er virkelig fedt at man kan lade sin bedre halvdel eller Master/Mistress styre den via en app der er meget nem at sætte op.
Lækkert produkt
Pipsl - 4. oct. 2020
Skønt og fræk legetøj
Fantastisk
Kinky - 19. feb. 2019
Den er simpelthen fantastisk og sidder rigtig godt. Det er virkeligt pirrende ikke at vide, hvornår den går i gang igen, særligt når man er langt fra hinanden - og det virker bare.
Enestående vibrator
Louise - 15. feb. 2018
Fabelagtig, kraftfuld vibrator selv på lavt niveau, uden for meget støj, så den kan bruges offentligt. Muligheden for at overlade kontrollen til en anden, flere kilometer væk, er simpelthen ubeskriveligt, du aner ikke hvornår det næste "buzz" kommer, hvilket er utroligt pirrende. Behageligt at benytte selv i længere tid, og en udmærket app med mange funktioner. Bluetooth holder forbindelsen godt, uden ubelejlige forstyrrelser, modsat andre produkter i denne kategori.
Stille
E - 29. apr. 2021
Rigtig fin mobilapp
0
Sindssygt fedt!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produkt kan varmt anbefales! Jeg havde den på en hel dag på arbejdet, mens min partner styrede den fra sin telefon et andet sted i landet. Det var så pirrende aldrig at vide, hvornår den ville vibrere, og når den gjorde det, var det næsten, som om jeg var ved at komme. Den var også fantastisk at have på, når den ikke vibrerede. Kan virkelig anbefale den på det varmeste :)
Maskinoversat fra sinful.no
Lille?
Anonymous - 1. oct. 2022
Lidt uenig i den lille størrelse, især for de uvante er den ret stor, ellers +++.
Maskinoversat fra sinful.fi
God til
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en god nål. Jeg anbefaler den.
Maskinoversat fra sinful.fi
Mange tak.
Anonymous - 12. sep. 2018
Jeg er mere end tilfreds med Sinfuls præstation. Jeg fik denne nye kaution, hvor fantastisk. Tak, og glædelig jul til jer alle.
Maskinoversat fra sinful.fi
Høj kvalitet, men lille
Anonymous - 8. apr. 2019
Medium størrelse viste sig at være for lille til mig, ikke stimulerende nok. denne størrelse er god til en nybegynder. for en mere erfaren person er Big-versionen måske bedst. materialet ser ud til at være af høj kvalitet og holdbart. vibrationerne er gode, de større vibrationer er høje, men det generer mig ikke, fordi jeg kun har planer om at bruge legetøjet derhjemme.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS