TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovense Hush App-styret Butt Plug Small var 1

Lovense Hush App-styret Butt Plug Small

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvad end I er hjemme, ude sammen eller I befinder jer i hver sin verdensdel, kan du pirre din partner til de dejligste anale orgasmer, med den app-kontrollerede Hush Butt Plug fra Lovense.

Hush styres nemlig via din smartphone eller tablet med appen Lovense Remote, der er kompatibel med både Android og iOS. Bluetooth eller wifi forbindelsen, gør at der ikke er begrænsninger for rækkevidden. Indsæt pluggen, tænd app’en og tænd din partner.

Du har også mulighed for at bruge Lovense appstyrede produkter sammen med deres Media Player. Afspil hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokal placeret video, lav dit eget vibrationsmønster til videoerne, del dine mønstre og få glæde af dem, som andre har lavet. Lev dig helt ind i filmen, når dit Lovense produkt vibrerer i takt med din yndlingsfilm. Vær opmærksom på, at Lovense Media Player pt. kun er kompatibel med Windows. 

Det bløde silikonemateriale gør anal pluggen nem at indføre og behagelig at bære. Dermed også velegnet til længere tids leg i det offentlige rum, ligesom den kan sættes op inden I går i byen. Den lydsvage vibratormotor sikrer, at jeres frække hemmelighed bevares.

I kan selv lave forskellige vibrationsmønstre i appen eller downloade andres forslag, hvilket giver nærmest uendelige legemuligheder. Kan desuden vibrere til din yndlingsmusik eller din partners stemme.

Genopladelig via USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
Bare et lækkert produkt der føles fantastisk at bruge og det er virkelig fedt at man kan lade sin bedre halvdel eller Master/Mistress styre den via en app der e... Læs mere
AnonSissy - 21. feb. 2021
Lækkert produkt
Skønt og fræk legetøj Pipsl - 4. oct. 2020
Fantastisk
Den er simpelthen fantastisk og sidder rigtig godt. Det er virkeligt pirrende ikke at vide, hvornår den går i gang igen, særligt når man er langt fra hinanden -... Læs mere
Kinky - 19. feb. 2019
Enestående vibrator
Fabelagtig, kraftfuld vibrator selv på lavt niveau, uden for meget støj, så den kan bruges offentligt. Muligheden for at overlade kontrollen til en anden, flere... Læs mere
Louise - 15. feb. 2018
Stille
Rigtig fin mobilappE - 29. apr. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS