Lovense

Lovense har specialiseret sig i langdistance sexlegetøj og har revolutioneret branchen med deres teledildonic-teknologi. Lovense produkterne interagerer med hinanden via WIFI, så din partner og dig kan nyde samt stimulere hinanden i langdistanceforholdet eller på rejsen. Mangler du et lækkert stykke app-styret sexlegetøj så finder du det her.

Mest solgte produkter

Lovense er smart sexlegetøj

Hvad er Lovense?

Hvis du aldrig har hørt om Lovense før, er du gået glip af noget stort! Siden grundlæggelsen i Hong Kong i 2009, er udviklingen gået stærkt. De specialiserer sig i langdistance sexlegetøj, hvilket vil sige at det kan styres via en app på telefonen. Det er derfor også ligemeget, om I sidder ved siden af hinanden eller har 100 km mellem jer, og det er det, der gør Lovense sexlegetøj helt unikt. 

Deres mest kendte stykke sexlegetøj er Lovense Lush, som udkom første gang i 2015, og som kan stimulere din partner til ekstase. Via en app telefonen kan vibrationerne styres via wifi når der er lang distance mellem jer, og via bluetooth med en distance på op til 14 meter. Derfor kan Lush også bruges, når I er ude blandt andre mennesker i offentligheden. Dette giver en ekstra fræk dimension til forholdet og sexlivet, og da vibratoren er lydsvag, er det kun jer, som er klar over, at der foregår noget frækt under tøjet. Med næsten uendelige vibrationsmønstre, kan din partner tage fuld kontrol over din stimulering, hvilket giver en hel unik stemning. Læs også gerne vores anmeldelse af Lovense Lush 3.

Med Lovense Hush, som er en vibrerende buttplug, kan I gøre det samme, og da den er til analt brug, henvender den sig både til mænd og kvinder. Med det bløde materiale og mange vibrationsmuligheder, vil du næsten være sikker på at få unik anal stimulering. Hush findes i flere størrelser, alt efter hvor meget du eller din partner vil fyldes ud.

Perfekt til langdistance parforholdet

Lovense har siden sin grundlæggelse lagt alle kræfter ind på at blive førende inden for app-styret sexlegetøj. Dette må siges at være fuldført. Deres unikke produkter har taget verdenen med storm og med god grund. De har formået at producere sexlegetøj af høj kvalitet, som er nemt for kunderne at bruge.

Hvis I som par er meget på farten eller bor langt væk fra hinanden, bør I prøve Lovense Max og Lovense Nora. Max er et onaniprodukt, som henvender sig til manden. Produktet kan vibrere og suge på mange forskellige måder. Endvidere kan den kommunikere med Nora, som er en rabbit til kvinden. Derved kan manden bruge sit produkt, hvor bevægelserne, via app'en, bliver overført til Nora, som stimulerer kvinden.

Dermed kan I nyde hinanden, uanset hvor i verdenen I befinder jer! Nora er udstyret med roterende perler, der kan bevæge sig på flere måder og dermed give unik g-punkts stimulering. Disse bevægelser kan ikke bare styres fra Max, men også direkte fra app'en på telefonen. Derudover kan I også prøve at lade den styres af musik på telefonen og nyde bevægelserne i takt til musikken.

App-styret sexlegetøj når det er bedst

Kort fortalt er Lovense sexlegetøj perfekt til dig som er nysgerrig, og som (måske) gerne vil tage skridtet videre fra traditionelt sexlegetøj. Det eneste du skal være i besiddelse af er internetforbindelse enten gennem din smartphone, tablet eller computer. Dermed er du klar til at bruge Lovense, enten alene eller sammen med din partner. Lige meget hvor langt I befinder jer fra hinanden, vil legetøjet kommunikere sammen via app'en, og I vil føle hinanden helt tæt på.

Hvis I gerne vil se hinanden, mens I bruger produkterne, kan I prøve ansigt-til-ansigt videochat og se, hvordan hinanden reagerer på stimuleringen. Det kan være det sidste pirrende element, der kan gøre jeres langdistanceforhold lidt mere udholdeligt. Hos Sinful kan du finde flere forskellige varianter fra Lovense, der kan give jer en altid enestående oplevelse, når I skal have et intimt øjeblik med hinanden - når I er sammen eller hver for sig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk