Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Luksus Vaginal Speculum var 1

Luksus Vaginal Speculum

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Luksus Vaginal Speculum er ideelt til dig, der gerne vil eksperimentere med doktor lege og andre frække rollespil. Speculummet er godt hvis du vil undersøge en patient, eller selv lade dig undersøge, så du kan opleve en intens sårbarhed. 

Det lækre Luksus Vaginal Speculum er lavet i 1,5mm tyk, robust og rustfrit medicinsk stål og alle indvendige kanter er polerede så speculummet er meget behageligt i brug. Speculummets kanter er 3,9 cm høje og let buede så de passer til kvindens anatomi. Det kan føres ca. 10,7 cm ind og det kan skrues op til at være ca. 10 cm åbent indvendigt. 

Ønsker du at bruger Luksus Vaginal Speculum til pirrende temperatur lege kan du afkøle eller opvarme det i vandbad i 10 minutter, inden brug. Afprøv altid temperaturen imod indersiden af din underarm, inden du bruger speculummet intimt.

Sådan bruger du Luksus Vaginal Speculum: Speculummet føres ind i lukket tilstand og skues derefter op til det nået den ønskede åbning. Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med Luksus Vaginal Speculum, da det gør det mere behageligt at føre op. Husk altid at gå stille frem, når du leger med et speculum og aftal evt. et stop-ord med din partner, inden I går i gang. 

Når du er færdig med at bruge vaginal spekulummet bør du rengøre det grundigt med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

MærkeKiotos
UndermærkeBizarre
Produktvægt (g)200
Fuld Længde (cm)10
Indførbar Længde (cm)10
Indre Diameter (cm)2 | 10
Strækbar DiameterNej
Primært MaterialeRustfrit stål
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU13679
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Finis
Brud - 18. mar. 2024
Lækkert at bruge pga. Det super fine finish
Kinky legetøj
Åh ja.. - 7. oct. 2021
Lækker kvalitet af stål.. men den måde speculum åbnes med en lille skrue er ikke nemt for partneren når den er ført op...
Super produkt til anale lege
Ayame - 18. jul. 2021
Jeg købte faktisk dette produkt kun til anal leg/træning og det her er et af de bedste alternativer hvis man godt kan lide at kunne udfordre sig selv i stedet for kun at træne med plugs. Jeg er lidt af en size queen og dette speculum er ikke bare super kvalitet men giver også en god fylde og er super kinky. En klar anbefaling herfra.
Jeg anbefaler det stęrkt
Tilfreds - 6. dec. 2018
Fųles meget dejlig indeni, og spreder alt åbent, hvilket er ophidsende at se på. Vi er begge meget glade for kųbet. Hvis du vil vęre helt åben over for din partner, så er dette et godt kųb.
0
Fantastisk!
K - 27. aug. 2020
Produktkvaliteten er helt vild. Det fųles som om det burde koste tre gange så meget. Den er blevet en af vores favoritter, når vi rollespiller, og den er helt fantastisk til G-punktsstimulering og livmoderhalsmassage. Vil give os mange, mange timers nydelse!
0
Det bedste spekulum indtil videre.
Anonymous - 5. mar. 2023
Også på min Top5-liste over det bedste sexlegetøj, jeg nogensinde har købt. Har alle speculums på siden undtagen den nyeste. Som skal købes så hurtigt som muligt! Men tvivler på, at noget kan slå denne type... (Evt. præcis samme type men en større/større variant??)
Maskinoversat fra sinful.se
Helt i orden til prisen
Anonymous - 9. dec. 2023
Luksuriøs tror jeg var en overdrivelse, det første eksempel jeg fik hjem var banden knækket på skruen. Da jeg fik en ny på reklamation, virker den, men jeg synes, at selve justeringen med en skrue føles basal. Nu er jeg ikke utilfreds med produktet, det fungerede fint og kan anbefales til prisen.
Maskinoversat fra sinful.se
Vidunderligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Let at bruge og så behageligt at bruge, som et spekulum kan være ;)
Maskinoversat fra sinful.se
Fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Nem at bruge, materialet er af god kvalitet, og finishen er god. Det er let at se ind, den maksimale åbning ved indgangen er 5 cm og i bunden 10 cm, hvilket betyder, at "armene" er i en vinkel. Jeg ville have foretrukket noget parallelt, der åbnede 10 cm hele vejen. Og det er den billigste af alle de sider, jeg kiggede på.
Maskinoversat fra sinful.fr
Anal udtrækning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte den til mig selv som en anal retractor, og den fungerer godt. Jeg har tidligere haft et plastikskop, men dette er klart mere stift og derfor mere behageligt/nemmere at bruge. Åbner op for en kinky anal udsigt. Desuden får du en helt ny række fornemmelser, når skopet er spredt ud på plads og penetrerer med en mellemstor dildo mellem skopets blade. Tag dine tøfler og udforsk nye horisonter!
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS