TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Dark Pod Fjernbetjent Vibrator Æg var 1

Master Series Dark Pod Fjernbetjent Vibrator Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Det frække og stilfulde Master Series Dark Pod Fjernbetjent Vibrator Æg er perfekt, når de hede par fantasier skal udleves.

Æggets bløde kurver og ergonomiske form følger kroppens anatomi og smyger sig på plads i vagina. Her forkæles de indre erogene zoner med pirrende vibrationer i 3 niveauer og 7 mønstre.

Med den diskrete fjernbetjening kan du og din partner tage jeres frække lege ud af soveværelset. Rækkevidden på op til 10 meter gør det muligt at nyde vibrationerne og det ophidsende samspil mellem jer, når I er ude til koncert, på restaurant eller i biografen eksempelvis.

Når legen bliver ekstra hed, kan både æg og fjernbetjening tages med under den kolde bruser. Begge dele er vandtætte og tåler brug under både brus og i badekar.

Dark Pod vibrator æg og fjernbetjening fremstillet i fløjlsblødt silikone helt fri for ftalater. Begge dele er desuden opladelige, hvilket let klares via det medfølgende USB-kabel. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS