TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Double Suck Til Brystvorter var 1

Master Series Double Suck Til Brystvorter

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

549,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag din kinky leg med brystvortestimulation op til nye højder med Master Series Double Suck Til Brystvorter. Den er det ultimative udstyr til dig, der elsker nipple play.

Den gør det muligt for dig at stimulere begge dine eller din partners brystvorter på samme tid. Med håndtaget har du fuld kontrol over, hvor kraftig eller blid en stimulation du ønsker.

Pumpen danner et pirrende vakuumtryk, så huden bliver mere sensitiv overfor berøringer. Brystvorterne vokser også i størrelse som en ekstra fræk og sanselig dimension til jeres leg.

Master Series Double Suck Til Brystvorter har en trykmåler og praktisk quick release funktion, så du let kan afbryde vakuummet, når du har opnået den ønskede effekt.

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)265Fuld Længde (cm)50Indre Dybde (cm)4Indre Diameter (cm)2Strækbar DiameterNejPrimært MaterialeSilikoneFarveRødAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberVakuum funktionSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, HollandskSKU22506
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pirrende og følsomme nipples
Det her legetøj er super frækt og spændende at lege med. De giver lidt den samme følelse som nippel klemmer, men man kan holde ud at havde dem her på i længere... Læs mere
kat - 28. jan. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS