Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Master Series Electro Shank Blade med Håndtag var 1

Master Series Electro Shank Blade med Håndtag

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Kan det ikke blive ekstremt nok? Pir og shock din Sub i mørke BDSM lege med Electro Shank Blade fra Master Series.

Her er der lagt vægt på både udseende, lyd og effekt, der alt sammen nok skal sætte din (u)lydige slave på plads, når du finder shanken frem.

Stød fremkommer ved at der skabes en elektrisk ladning mellem de to poler i enden. Ikke til vanilje-sex! Giver gode, intense stød. Giv et hurtigt zap eller hold knappen inde for hårdere afstraffelse.

Bør ikke benyttes i nærheden af vand, ligesom brug frarådes ved graviditet, hjerteproblemer, anden alvorlig sygdom eller på områder angrebet af hudlidelse.

Benytter 2 x AA-batterier (købes separat). Fuld længde på 31,5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftigt apparat til mere erfaren brug.
Anni - 19. jan. 2020
Hvis almindelige 10-enheder fųles for lette efter din smag, leverer dette produkt virkelig, hvad det lover. Den forblųffende stęrke elektriske strųm bevęger sig ubesvęret langs kroppen ved et tryk på en knap, og set fra oven er det kun reaktionerne fra den modtagende part, der siger, at det ikke er et hvilket som helst legetųj! Det ikke-męrkede produkt er velegnet til brug, når der er et virkelig effektivt og kraftfuldt middel til at fremkalde smerte i stedet for lidt flimren.
0
Fandt én gud
Anonymous - 6. jun. 2022
Dette er et meget, meget kraftfuldt legetøj, som varmt kan anbefales til de erfarne. Virkelig let at bruge med kun én knap. Større end forventet. Materialet er fint, lidt let i hånden, flimete indmad dæmper dette lidt. Laver lidt mærker på huden, når den bruges, hvilket varer i et par dage. Lugter godt stegt! Zapper også håret til en vis grad.
Maskinoversat fra sinful.no
Dejligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Dummy-kniven er god til at stryge, glide langs kroppen, men når udladningen gives med spidsen (knivens spids), er fornemmelsen anderledes! den elektriske udladning afhænger af personens følsomhed, det sted, hvor du gør det, og selvfølgelig tykkelsen på dit fedtlag! som et resultat kan det give en let fornemmelse på visse dele af kroppen såsom maven, men smertefuld på mindre fede dele såsom kønnet! P.I., brug aldrig apparatet i et vakuum, da det vil forårsage en lille eksplosion/bue på grund af udladningen!
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS