TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Extreme Bondage Massage Bord var 1

Master Series Extreme Bondage Massage Bord

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

5.495,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Giv din partner en uforglemmelig oplevelse med dette Extreme Bondage bord fra Maser Series. To åbne huller giver dig direkte adgang til deres ansigt og kønsdele, imens de 20 ringe og ankel- og håndledsmanchetterne giver dig mulighed for at lege med din partner på nye, frække måder. 

Polstringen gør det behageligt at knæle og ligge på det glatte bord, så inviter roligt din partner op på den bløde overflade. Pir, please og kærtegn eller fyld deres mund op gennem hullerne, imens du bruger manchetterne til at fiksere arme og ben.

Siderne af bordet er udstyret med D-ringe. De mange ringe er det perfekte sted at fastgøre manchetterne eller andet frækt BDSM tilbehør. Bordet er robust og designet til at modstå voldsomme bevægelser og vild gyngen.

Når I er færdige med at lege, kan I bare tøre bordet af og folde det sammen til opbevaring. 

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)2700IndeholderBord, Håndjern, AnkelmanchetterHøjde (cm)65Fuld Længde (cm)178Bredde (cm)61Primært MaterialeLæderFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberSprogFransk, Russisk, Italiensk, Spansk, Tysk, Engelsk, HollandskSKU26873
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS