Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhedsbælte var 1

Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhedsbælte

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
989,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Er du på jagt efter virkelig forkælelse til din yndlings underdanige?

Med Rikers 2.0 27/7 kyskhedsbæltet fra amerikanske Master Series kan I udvide jeres lege med underkastelse og BDSM. Materiale og form gør det nemlig muligt for ham, at bære det lige indtil du befrier ham og hans lyst.

Buret i klar TPR-gummi sættes nemt omkring penis og sikrer, at han ikke får erektion, hvilket på en og samme gang føles smerteligt og ekstremt frækt. Hul i spidsen tillader ham dog at urinere mens han har det på.

De 3 udskiftelige base ringe gør det muligt, at vælge den helt perfekte størrelse, eller du kan skifte fra stor, over mellem og til den mindste og se ham vride sig.

Med den unikke, indbyggede låsefunktion, har du fuld kontrol over ham uden at bekymre dig om besværlige hængelåse. Perfekt til rejsebrug. Nøglerne er eneste metal, så han kan gå ydmygelsesfrit gennem sikkerhedskontrollen.

MærkeMaster Series
Produktvægt (g)51
IndeholderNøgler, Base ringe
Fuld Længde (cm)7
Indre Dybde (cm)5
Diameter (cm)5
Indre Diameter (cm)3.4
Strækbar DiameterNej
Omkreds (cm)10.6
Primært MaterialeTPR
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU18296
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super lækkert
Slaven - 30. oct. 2021
Det er mit andet bur . Og er helt vild over hvor godt det er og have på.har haft det på i 11 timer nu . Og konen har ikke tænkt sig at jeg skal slippes fri lige ned det samme. Har prøvet CB-6000s virket ikke var en god oplevelse. Men det her er perfekt.
Lukket inde, føles godt
Fruens slave - 10. aug. 2021
Fik det monteret for 4 timer siden af fruen. Hun er på 14 dages ferie og jeg hendes slave må ikke hygge imens. Det føles godt og have på. Det er første gang jeg prøver det. Det genere ikke nogen steder. Samt det er pænt kinky og gå med ude blandt andre og på jobbet. Jeg skal med foto til hende bekræfte det er på. Flere gange om dagen.
Behageligt og godt til langtidsbrug
Philip - 4. dec. 2018
Vi har leget med kyskhed de sidste 3-4 år. Det er typisk perioder på 1-3 uger, hvor jeg er i bur 24/7. Min første tanke da jeg fik åbnet æsken og fik buret i hånden, var at det var tykt og ringen stor. Jeg bemærker samtidig gummioverfladen, hvilket er anderledes end det hårde plast fra mit tidligere. Gummioverfladen gør at det “klæber” lidt mod huden. Gummi materialet gør buret lidt tykkere og knap på “let” i sit udtryk, men indtil videre er jeg fan. Master Series Rikers 2.0 24/7 består af to dele og en lås. Dvs. det kan tages på uden en brugsanvisning. Låsen kan dog drille lidt. Komforten er ret høj. Bagringen ergonomiske form er virkelig et plus. Det trækker knap så meget i bollerne og er mere behageligt. I forhold til morgenjern virker form og bagring også mere behageligt (det kan jo være en smagssag om morgenjern skal gøres mere behageligt eller ej.) Selve buret er en smule mindre end CB6000 (mit forrige) hvilket også fremgår af beskrivelsen. For mig føles det som et let greb om penis, hvor den før hang og dinglede i buret. Det virker ret godt. Jeg har desuden endnu ikke haft “uheld”, en af bollerne smutter ud mellem buret og bagringen. MSR2 fylder desuden mindre og er derfor nemmere at skjule. Alt i alt kan Master Series Riker 2.0 varmt anbefales til langtidsbrug.
Dårlig indkųbskvalitet 0/5.
-//- - 8. jun. 2020
Alt i alt er produktet ikke prisen vęrd. + Perfekt til tręning eller andre aktiviteter + Gnider ikke huden eller forårsager hudafskrabninger + Det er nemt at sove, selvom det om morgenen giver dig erektion. - For store ringe, der er lidt ubehagelige, hvis de ikke tilpasser sig kroppen - Låsen er aftagelig, og jeg tog den faktisk af ved daglig brug, og selvom det er en indbygget lås, så skal det ikke vęre en plastiklås. Personligt ville jeg have ęndret dette produkt for en bedre kyskhedsaften. - Buret og ringene svinger, så du kan fjerne enheden, hvis du vil, uden at skulle åbne låsen. Du kan prųve at skubbe testiklerne ud af buret, mens du trękker apparatet ud. = Hvis du overvejer at kųbe produktet, anbefaler jeg, at du ikke gųr det Kųb det ikke!
0
Der er både gode og dårlige ting
Anonymous - 10. feb. 2021
Den er meget behagelig at have på, og man får også 3 forskellige ringe. Men låsecylinderen af plast kan åbnes uden nøgle med en finger...
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS