Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag var 1

Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne udvide dit univers af pirrende dominans lege og give den dominante total kontrol, så er Silencer Penis Gaggen et godt valg.

Den oppustelige gag sikrer, at man ikke kan sige noget under legen og låsemekanismen på remmen gør det umuligt at tage den af.

Med dette frække stykke legetøj er der virkeligt noget om snakken, når man siger tale er sølv, men tavshed er guld, for I vil med sikkerhed få en intens sexoplevelse, der er guld værd. 

Den oppustelige dildo er lavet af kvalitets silikone og er let at rengøre. Der er en luftventil på pumpehåndtaget, der kontrollerer lufttrykket, mens låsemuligheden på remmen giver en ekstra fræk oplevelse.

Dildoen har en længde på 5,8 cm og en diameter på ca. 3,8 cm i oppustet tilstand, hvilket gør det umuligt for slaven at sige noget. Læderremmen kan justeres fra 40 cm til 53 cm, så den passer til de fleste hoved størrelser.

MærkeMaster Series
Produktvægt (g)195
Indførbar Længde (cm)5.5
Diameter (cm)5
Strækbar DiameterJa
Omkreds (cm)40 | 53
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
EgenskaberOppustelig
SprogEngelsk
SKU14966
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor og fyldig gagball
Slavinden - 4. apr. 2017
Mega frækt at lege slaveleg med den her. Jeg elsker når min herre puster gagballen op i min mund. Ikke at kunne sige noget og følelsen af at være fyldt ud i munden er vanvittig ophidsende for mig. Den sidder rigtig godt, og det er nemt at justere remmen.
Relativt tilfreds.
MikeE - 14. nov. 2018
Man indser hurtigt kvaliteten af produktet, hvilket giver en ekstra god fornemmelse, men jeg må lige tilfųje nogle kommentarer; gaggen jeg fik var lidt skęv, hvilket var męrkbart. Selve gaggen er skęv, hvilket betyder at fronten også er skęv. Ofte ender man med at klemme skamlęber i overgangen mellem huden og gagen på indersiden. Dette kan opfattes som ubehageligt og ikke nųdvendigvis på den gode måde. Ellers kan jeg forestille mig at den er designet til at passe de fleste. Pumpen er nem at bruge og af god kvalitet. Forvent ikke, at noget bliver brudt med det samme, selv under hård leg. Alt i alt et godt kųb!
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS