TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag var 1

Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag

På lager

Levering: 1-3 hverdage

649,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vil du gerne udvide dit univers af pirrende dominans lege og give den dominante total kontrol, så er Silencer Penis Gaggen et godt valg.

Den oppustelige gag sikrer, at man ikke kan sige noget under legen og låsemekanismen på remmen gør det umuligt at tage den af.

Med dette frække stykke legetøj er der virkeligt noget om snakken, når man siger tale er sølv, men tavshed er guld, for I vil med sikkerhed få en intens sexoplevelse, der er guld værd. 

Den oppustelige dildo er lavet af kvalitets silikone og er let at rengøre. Der er en luftventil på pumpehåndtaget, der kontrollerer lufttrykket, mens låsemuligheden på remmen giver en ekstra fræk oplevelse.

Dildoen har en længde på 5,8 cm og en diameter på ca. 3,8 cm i oppustet tilstand, hvilket gør det umuligt for slaven at sige noget. Læderremmen kan justeres fra 40 cm til 53 cm, så den passer til de fleste hoved størrelser.

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)195Indførbar Længde (cm)5.5Diameter (cm)5Strækbar DiameterJaOmkreds (cm)40 | 53Strækbar OmkredsJaPrimært MaterialeSilikoneFarveSortEgenskaberOppusteligSprogEngelskSKU14966
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor og fyldig gagball
Mega frækt at lege slaveleg med den her. Jeg elsker når min herre puster gagballen op i min mund. Ikke at kunne sige noget og følelsen af at være fyldt ud i mun... Læs mere
Slavinden - 4. apr. 2017
Relativt tilfreds.
Man indser hurtigt kvaliteten af produktet, hvilket giver en ekstra god fornemmelse, men jeg må lige tilfųje nogle kommentarer; gaggen jeg fik var lidt skęv, hv... Læs mere
MikeE - 14. nov. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS