TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series Squat Anal Impaler Spredestang var 1

Master Series Squat Anal Impaler Spredestang

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.095,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør din BDSM session endnu bedre med denne Squat Anal Impaler spredestang. Dette djævelske tilbehør kombinerer magt- og fikseringsleg med en tilfredsstillende penetration. 

Fasthold din partner i en pirrende position. Anklerne fikseres af de vatterede ankelmanchetter, der hver især er forbundet med spredestangen, så benene holdes vidt adskilt. 

Fastgør en dildo (medfølger ikke) til dildoadapteren på Impaler-stangen og se, hvor længe din partner kan holde sig oprejst, før de bliver nødt til at sætte sig på den fastgjorte dildo. 

Tilbehøret har en vac-u-lock adapter og en flad base, der gør den kompatibel med en bred vifte af dildoer. Få den fulde oplevelse, når I kombinerer det frække BDSM tilbehør med blindfolds eller gagbolde (medfølger ikke). 

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)1804IndeholderAnkelmanchetter, Skruer, Låse, Nøgler, Sprederstangsforlænger, Spredestang, Dildo adapter, UnbrakonøgleOmkreds (cm)18.5 | 28Strækbar OmkredsJaPrimært MaterialeRustfrit stålFarveSølvEgenskaberJusterbarSprogRussisk, Italiensk, Engelsk, Tysk, Hollandsk, SpanskSKU24755
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS