TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler var 1

Master Series The Enforcer Black Wooden Humbler

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

379,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Black Wooden Humbler er en virkelig frækkert til jer, der vil eksperimentere med ekstra avanceret submissivt legetøj til ham.

Hvis du vil have fuld kontrol, skal I prøve dette "tortur-instrument", der med garanti vil få ham til at klynke af smertefuld fryd. "Humble" betyder "ydmyge" og det siger næsten det hele.

The Humbler fungerer som en form for gabestok til hans kugler: Du løsner den øverste del af humbleren, placerer hans kugler mellem de to holdere og skruer dem derefter sammen om hans kugler. Du bestemmer selv, hvor stort et pres de skal have, alt efter hvor meget du strammer skruerne omkring hans kugler. Og han vil opleve en intens pinefuld lyst og nydelse, mens han bærer den.

Den gør mindst ondt, når han ligger på knæ på maven. Han kan også prøve (forsigtigt) at kravle med den på, hvilket bare vil tilføje ekstra pres og smerte.

The Enforcer Black Humbler er lavet i sort, hårdt træ, der fikserer ham maksimalt. Den rengøres nemt i varmt vand og med en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)232Fuld Længde (cm)33Diameter (cm)6.5Indre Diameter (cm)3.8Bredde (cm)3.8Primært MaterialeTræFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogEngelskSKU14795
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
Rigtig god kvalitet og fungere som den skal. Skal dog være omhyggelig med ikke at der kommer hud i klemme. Tager lidt tid at få skruerne ud og spændeskiver hvil... Læs mere
Den aktive - 14. jan. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS