TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Master Series The Extreme Enforcer Humbler Ball Crusher var 1

Master Series The Extreme Enforcer Humbler Ball Crusher

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

649,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Din submissive kender naturligvis sin plads, men hvis du vil være helt sikker på, at han forbliver fuldt eksponeret og nede på knæ, er The Extreme Enforcer Humbler Ball Crusher det perfekte valg.

Du løsner den øverste del af humbleren, placerer hans kugler mellem de to holdere og skruer dem derefter sammen om hans kugler, hvor du bestemmer presset. Imens vil han opleve en intens og pinefuld nydelse, mens han bærer den.

Den gør mindst ondt, når han ligger på knæ på maven. Han kan også prøve (forsigtigt) at kravle med den på, hvilket bare vil tilføje ekstra pres og smerte. Hvis han skal ligge helt stille, kan I tilføje ankel manchetterne og evt. låse dem for den ultimative overgivelse af kontrol (hængelåse medfølger ikke).

Extreme Enforcer Humbler Ball Crusher er lavet i sort, hårdt træ, der fikserer ham maksimalt. Manchetterne er lavet af kvalitets PU læder og metal. Størrelsen er justerbar og passer de fleste mænd.

MærkeMaster SeriesProduktvægt (g)481IndeholderManchetterFuld Længde (cm)3.8Diameter (cm)6.3Indre Diameter (cm)1.5Strækbar DiameterJaBredde (cm)3.8Omkreds (cm)26.6Primært MaterialeTræFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogEngelskSKU17324
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super god og nem
Den er super nem at bruge. Let at sætte på. Men den er for de mere øvede. Men tilføjer lige det den skal til en kinky leg.Kinky fyr - 19. may. 2022
Super god!!!
Denne humbler er super god. Den har lige de rigtige mål, også til han kan have bukser på og gå rundt med den monteret. Den er også egnet til at penishovedet kom... Læs mere
BDSM-dreng - 18. aug. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS