Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Nexus G-play Anal Vibrator Large var 1

Nexus G-play Anal Vibrator Large

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Anatomisk korrekt udformet anal vibrator, ideel til både mænd og kvinder.

G-Play Large har en blød overflade, og dens 5 forskellige vibrationer er intense og kraftige.

Vil du opnå maksimal nydelse med G-Play Large, kan du bruge en anal eller vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

G-Play fås også i en lidt mindre udgave (G-Play Medium), til dig der ønsker lidt mindre fylde. Produceret af medicinsk godkendt silikone.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Både alene og til par
Kirsten - 28. jul. 2017
Formen gør at den er virkelig god til at ramme g-punktet, og er man for følsom til at blive stimuleret lige på, er denne anal vibrator et glimrende alternativ til netop direkte stimulering af g-punktet. Selvom vibratoren er forholdsvis stor, kan den, hvis den ligger "på siden", fornemmes mindre, og kan derfor sagtens bruges sammen med en partner. Bruger man den sammen med en partner, er vibrationerne rigeligt kraftige til at stimulere begge, og fordi foden er aflang (men flad), gør den at der ikke er fare for at vibratoren smutter op, og at partnerens skamben ikke støder på. Lækker kvalitet og nem at rengøre, når først man har fået styr på få den indre del ud. Tænd/sluk-knappen er temmelig følsom overfor væske. Er man æstetiker, er denne vibrator også nydelig og "diskret", og virker ikke overvældende eller vulgær. Jeg/vi er meget tilfredse med vibratoren.
God kvalitet
Jens - 7. apr. 2014
Materialet har en rigtig lækker tekstur. Det er nok lidt glattere end gennemsnittet, men føles ikke "billigt". Plug'en føles meget størrere end andre plugs med samme specifikationer. Det skyldes, at legetøjet ikke er særligt blødt pga. at vibratoren sidder op langs legetøjet. Dette har sine fordele mht. intensiteten af vibrationerne, men man skal nok overveje, om man ikke skulle gå en størrelse ned, fra hvad man plejer eller købe sættet med alle tre. Rengøring kan være en smule besværlig, da man skal fjerne vibratoren først eller prøve at undgå den. Vibratoren er fremragende og det virker som en fordel, at den "går med ind" i stedet for at sidde udenfor. Alt i alt et fint produkt, der klart kan anbefales. Dog skal man overveje hvilken størrelse, man skal have.
Super køb
Dorthe - 4. jun. 2013
Ikke specielt voldsom vibrator, men alligevel ret effektiv. Det er lidt besværligt at pille den indre del ud når den skal rengøres,det ville være rart hvis det var lidt nemmere eller den designet i et stykke så det ikke var nødvendigt. Men er meget glad for den og dens effekt. :)
God til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har haft en del analsex og elsker det. Har brugt dildoer, men aldrig en buttplug. Set i bakspejlet synes jeg, at jeg skulle have købt en større og lidt længere. Den her vil jeg sige er god til begyndere. Den burde ikke kaldes stor ;-) Vibrationerne er gode og stærke, men når den først er inde, føles den ikke superblød. Den er nem at føre ind og sidder godt. Men brug vandbaseret glidecreme. Olie bliver for glat, og den glider ud. Alt i alt et godt produkt
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS