Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Nexus G-play Anal Vibrator Medium var 1

Nexus G-play Anal Vibrator Medium

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Anatomisk korrekt udformet anal vibrator, ideel til både mænd og kvinder. Nexus G-play Medium har en blød overflade, og dens vibration er intens og kraftig.

Vil du opnå maksimal nydelse med G-Play Medium kan du bruge en anal eller vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

Nexus G-Play fås også i en lidt større udgave (G-Play Large), til dig der ønsker lidt mere fylde.

Produceret af medicinsk godkendt silikone. G-Play Medium har en kraftig motor og 1 vibrationsniveau.

TESTVINDER: Nexus G-Play er kåret som testvinder i tests hos både Side6.dk og Ekstrabladet.dk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lille - men utrolig effektiv!
Martin - 1. aug. 2015
Dette fantastiske produkt fra Nexus er lavet i super fed kvalitet og har en perfekt størrelse til den nye eller lettere øvede bruger. Den påføres (for mit vedkommende) helt uden problemer, og gør straks hvad den skal. I de rigtige stillinger kan helt utrolige orgasmer opnås. Den tilføjer et helt nyt element til sengen og gør det hele lidt mere pirrende. Den er let at rengøre, hvilket er en virkelig god ting. Jeg kan ikke finde et eneste negativt punkt - den fortjener virkelig 5/5 stjerner hele vejen - perfekt køb hvis du ønsker at prøve noget i denne retning.
En praktisk lille frækkert
Låååve - 8. oct. 2014
Denne lille sag er et must, hvis man er til anallege. Den er superlækker at se på. Føles lækker og er nem at rengøre. Den er fantastisk hvis man "lige" bestemmer sig for lidt analleg. Hurtig og pålidelig. Den fungerer fint selvom man er blevet lidt øvet. Den fungerer også fint som klitoris stimulator. Javel... Den koster da lidt, men min erfaring siger, at sexlegetøj kan blive for billigt, især hvad angår materiale og holdbarhed. Denne sag er bar lækker at se på og røre ved. Størrelsen gør at den kan medbringes alle steder, så hvis lysten kommer, er man beredt. Jeg kan varmt anbefale den.
Fin og diskret
Frk Bonde - 10. apr. 2014
Et spændende stykke "legetøj" med mange muligheder. God til både klitoris stimulering og anal. Både til mænd og kvinder. Kun fantasien sætter grænser. Materialet er mega lækkert og mekanikken er let at anvende... Også i kampens hede:-) vi er rigtig glade for den herhjemme!
Stilfuld, men lever ikke op til sit ry
Anonymous - 13. mar. 2024
Ved første øjekast er G-play slank og behagelig at håndtere takket være det glatte materiale. Den er nem at bruge, selv om det er lidt svært at trykke på knappen i bunden. Desværre havde den en tendens til at glide ud, fordi den ikke har et smallere "skaft", der gør det muligt at vikle den bedre ind. Vibrationerne var lidt svage, synes jeg, men det er en smagssag. Dette er et legetøj til dem, der ønsker let stimulation i ryggen, da det ikke føles meget ud over vibrationerne. Desværre ødelægger det stemningen lidt, når man er nødt til at "skubbe den tilbage" fra tid til anden. Derudover måtte jeg reklamere for min G-play, da tænd/sluk-knappen løsnede sig under rengøring og blottede elektronikken. +Smukt materiale +Flere vibrationsindstillinger -Dårlig pasform - Svage vibrationer -Mandagskopi?
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS