Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Nexus G-Rider Opladelig G-punkts Vibrator var 1

Nexus G-Rider Opladelig G-punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nexus’ G-Rider vibrator giver dig mulighed for dit livs ridetur med lækre, håndfrie G-punkts oplevelser.

Det særlige design får G-Rideren til at bevæge sig pirrende i dit indre, når du sidder på den og bevæger dig frem og tilbage.

Selve pluggen er i det kendte og populære Nexus plug design med bløde, runde former og med perfekt krumning mod G-punktet.

Den lange fod sikrer, at den bliver, hvor den skal selv ved heftig leg, mens silikonedupperne giver ekstra stimulering til klitoris. Kan også bruges analt af enten hende eller ham.

Den lydsvage motor er yderst effektiv, og med hele 6 forskellige vibrations variationer er der muligheder nok til lang tids solohygge eller parleg.

G-Rideren er vandtæt og fremstillet i ftalatfri fleksibel silikone med fast indre kerne. Oplades nemt via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gode vibrationer
Anonymous - 12. may. 2021
Jeg kunne rigtig godt lide de forskellige vibrationsmønstre, produktet føltes eksklusivt og kom i en flot lilla farve. Stærke vibrationer ved maksimum og fungerer lige så godt som en klitorisvibrator som en g-punktsstimulator. De højeste vibrationer var dog lidt høje.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS