TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Nexus Revo 2 Roterende Prostata Massager var 1

Nexus Revo 2 Roterende Prostata Massager

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Giv din prostata den nydelse, som den helt sikkert fortjener med Revo 2 fra Nexus. Den ergonomisk formet prostata massager har et roterende hoved og skønne vibrationer, som får det til at summe af nydelse. 

Massageren har en hård base af ABS-plast. Skaftet og toppen er dækket i blød silikone, og der er små nydelses-dupper på den, som gnubber mod mellemkødet, når du bevæger dig. 

Skaftet er formet til at ramme det rigtige sted helt perfekt. Tilføj en god mængde vandbaseret anal glidecreme, så bliver indførelsen let og behagelig. Når du er klar, tænder du for rotationerne og nyd enten en langsom, omhyggelig hastighed eller en fast, hurtig fart mod prostata. 

Ud af de 6 tilgængelige stimulationsindstillinger, er 2 af dem kun rotation og 4 har også vibrationer. Prøv at tilføj en jævn vibrationshastighed eller en rytmisk puls for at krydre de langsomme eller hurtige rotationer. Skift mellem de forskellige stimulationsindstillinger ved brug af knappen på basen. 

Rengør den stænktætte massager med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, men undgå at sænke ned i vand. Oplades via det medfølgende magnetiske USB kabel. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
hmm
dejligt materiale. den del der skal stimulere mellem kød er for tykt man kan ikke sidde ned samtidig. står man op er der chance for at den falder ud. den rotati... Læs mere
17 cm - 4. nov. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS