Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
njoy Pure Plug 2.0 var 1

Oversigt

njoy Pure Plug 2.0 er en stor tung stål plug specielt designet til anal stimulation. Pluggen er ideel til den erfarne bruger.

Den er nem at styre, og hanken gør det simpelt for både brugeren eller en evt. partner at vippe den i masserende bevægelser.

njoy Pure Plug 2.0 tåler både at blive varmet og kølet, og den holder længe på den ønskede temperatur.

Pluggen er håndlavet af medicinsk godkendt rustfrit stål, og den ligger i en foret opbevaringsæske. Passer du på dit njoy stål produkt, har du det hele livet.

Rengør Pure Plug 2.0 med vand og mild sæbe.

Mærkenjoy
Produktvægt (g)630
Fuld Længde (cm)8.9
Indførbar Længde (cm)7.2
Diameter (cm)5.1
Bredde (cm)5.1
Primært MaterialeRustfrit stål
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU10177
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Martin - 8. dec. 2020
Den er stor og tung. Lige som jeg ønsker det. Dens super glatte overflade og pasform gør at den glider let på plads. Det er den bedste plug jeg har prøvet.
Wow
Fynboen - 29. may. 2020
Det er den følelser som den giver! Både når den pakkes ud, men også når den sidder oppe. Den har en perfekt pasform og er langt bedre en så mange andre plugs der findes.
Forventningsglæde :-)
Kurt M - 31. may. 2019
Glæder mig meget til prøve denne !!!
Njoy rules
Kurt M - 4. may. 2019
Den er ikke såå stor som den ser ud, men den er Tung :-)
Flot stål
jings - 5. aug. 2019
en rigtig fed ting bare at gå rundt i byen uden at nogen opdager det :) Rigtig behagelig, kan virkelig anbefales.
0
Bedst i klassen!
Anonymous - 9. may. 2014
Kan nu, efter næsten seks måneders brug, konkludere, at dette er et godt køb. Suveræn kvalitetsfølelse og helt vidunderlige dimensioner i denne eksklusive plug. Som prisen og specifikationerne antyder, er dette måske ikke valget til "min første buttplug", men med lidt tidligere erfaring er dette et enormt givende produkt. Følelsen af at bruge en moderat opvarmet stålplug, som derefter med sin imponerende vægt "hænger" perfekt på plads under en gåtur i sommersolen ("commando" selvfølgelig), er helt ubeskrivelig og let det bedste, jeg har fået ud af noget sexprodukt indtil videre. Hver en øre værd!
Maskinoversat fra sinful.se
En utrolig oplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette stik vil overraske dig. Dens størrelse, vægt og kvalitet er uovertruffen. Synes du, det er kedeligt at lave huslige pligter? Sæt en Njoy 2.0 i dig, og det bliver en fornøjelse, bogstaveligt talt! At bøje sig ned og samle det beskidte vasketøj op vil få dig til at stønne af nydelse! Helt klart det sejeste legetøj i min samling!
Maskinoversat fra sinful.se
glat og tung
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne stålplug passer fint, og jeg kan virkelig anbefale, at den er velegnet selv til mindre erfarne analgravere.
Maskinoversat fra sinful.se
En solid investering, der passer til mange!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg anbefaler denne plug til alle, der bruger plugs i størrelse medium eller større og ønsker at investere i en god plug! Pluggen er stor, tung og ligner næsten en pyntegenstand. Den kommer i en smuk emballage og giver virkelig følelsen af, at det er et premiumprodukt. Når det kommer til størrelsen, er der ingen tvivl om, at den er stor, og følelsen af, at den fyldes op, når den er inde, er fantastisk. Dimensionerne bør dog ikke skræmme dem, der er usikre på, om pluggen vil være for stor. Den har en angivet bredde på ca. 5 cm, men det er vigtigt at bemærke, at hovedet på pluggen er ovalt. Pluggen føles stort set som en plug med en diameter på 4,5 cm, når den er sat i, og jeg målte omkredsen til 14,4 cm, hvilket svarer til en diameter på 4,6 cm, hvis den havde været helt rund. Derfor synes jeg, at dette er et godt valg, hvis du vil have en stor plug, eller hvis du vil gå en størrelse op efter at have brugt mellemstore plugs. Det, at proppen er lavet af stål, giver to store fordele. For det første giver vægten en utrolig behagelig følelse, når man bevæger sig, uanset om det er under sex, eller når man går eller løber i længere tid. Den anden fordel er, at den holder temperaturen godt, hvilket betyder, at den kan opvarmes eller afkøles før brug for en endnu mere intens oplevelse. Jeg vil også gerne tilføje, at pluggen sidder godt, og på trods af dens vægt har jeg aldrig været bange for, at den skulle falde ud. Håndtaget på denne plug adskiller den fra mange andre plugs. Det faktum, at håndtaget er så smalt, betyder, at du næsten ikke kan mærke det, når det er inde. Det kan være lidt stort, hvis man sidder ned, så pluggen egner sig bedst, hvis man ikke skal sidde ned i længere tid ad gangen. En stor fordel ved håndtaget er, at det gør det meget lettere at flytte pluggen, både for dig og din partner. Den følelse, sådan en stor plug giver, når den trækkes ind under sex eller onani, er utrolig! En idé, jeg ikke har afprøvet, er, at håndtaget kan bruges sammen med reb eller håndjern. På den negative side synes jeg, at de fire "snit" i pluggens hoved er unødvendige, den ekstra vægt ville have været helt fin, og gruberne skaber et samlingspunkt for det, der måtte være omkring pluggen. Kombinationen af pluggens vægt og håndtagets greb gør den sværere at føre ind, især hvis man har glidecreme på fingrene og håndtaget. På trods af at dette er et negativt aspekt, vil jeg sige, at det er et godt kompromis, da jeg ikke ville udskifte hverken vægten eller håndtaget. Jeg er utrolig glad for købet og synes, at pluggen er hver en krone værd. Jeg forestiller mig, at dette vil være en favorit i flere år og vil anbefale alle, der er interesserede, at købe dette, du vil sandsynligvis ikke fortryde det!
Maskinoversat fra sinful.no
Meget godt legetøj
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne plug er virkelig god og er en vidunderlig tilføjelse til vores samling (vi har også den rene plug medium). Den er stor, men ikke gigantisk: kort sagt, det er stadig muligt :) Man skal være godt forberedt og tage det roligt, men størrelsen, vægten (600 g) og materialet gør den meget spændende. Den er også meget velegnet til vaginal brug. Stålet glider let og er let at rengøre, hvilket ikke er tilfældet med alle silikoneplugs. Min kone elskede den. Vi anbefaler
Maskinoversat fra sinful.fr

njoy Pure Plug 2.0

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
1.295,00 kr.1.036,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS