Njoy

Njoy producerer noget af det smukkeste og mest stilfulde sexlegetøj i hele sexlegetøjsbranchen. Sexlegetøjet er fremstillet i det fineste medicinske, rustfrie stål, og det kan holde hele livet, hvis du passer godt på det.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 9 produkter

Njoy - deluxe og langtidsholdbart sexlegetøj i medicinsk stål

Njoy og brandets oprindelse

Njoy blev grundlagt af amerikanske Greg DeLong og Chris Clement i 2005. De to mænd drømte om at skabe et brand ud fra filosofien pure fun, som direkte oversat betyder ren morskab. Dette mantra er naturligvis dobbelttydigt, og det er ud fra denne finurlige dobbelttydighed, de to grundlæggere har formået at skabe sexlegetøj, som ligger i den absolut eksklusive og stilrene ende af udbuddet af produkter inden for erotisk legetøj og tilbehør. Deres mission adskiller sig ikke synderligt fra mange andre sexlegetøjsproducenter; at kreere legetøj, der fremmer kropslig og seksuel nydelse. Produkter, som inviterer til at udforske og lege med kroppens erogene zoner på en helt ny måde. Og det er lige præcis her, Greg DeLong og Chris Clements produkter skiller sig ud fra så mange andre. De har nemlig specialiseret sig i at udvikle legesager til voksne med særligt fokus på materialer og ergonomisk, stilrent design. Faktisk er Njoys udtryk så ‘rent’, elegant og håndværksmæssigt overlegent, at man let kunne forledes til at tro, at samtlige produkter fra deres kollektion i virkeligheden hørte hjemme i en dyr interiør-forretning eller på en velbesøgt kunstudstilling.  

Sanseligt design

Al sexlegetøj, fra Njoys fabrik er støbt i det fineste, 316 grader varmt rustfrit stål, som efter det er færdigbearbejdet bliver pudset og poleret så smukt og blankt, at man kan spejle sig i det. Ork jo, der findes billigere stål derude, men Njoys ambitiøse grundlæggere er kun interesseret i én ting; at skabe det bedste af det allerbedste. Deres unikke valg af materiale betyder først og fremmest, at du får et stykke legetøj med sofistikeret finish, men dyrebare stål betyder også, at dit nye legetøj er stærkt som bare pokker, tåler høje varme- og kuldegrader, ikke afgiver bliver porøst, ruster eller bukker under for tidens tand. Når du investerer i et Njoy produkt, kan du have det resten af livet. Det er da et unique selling point, der er værd at skrive sig bag øret. Skulle du gå hen få dårlige hofter om 50 år, så kan du såmænd bare gribe ned i natbordsskuffen og slæbe dit orgasme-grej med til lægen. Hvis han har humor vil han elske dig for at foreslå, at du foretrækker at få indopereret ægte kram. Stålet, som Njoy bruger i sine designs er nemlig af nøjagtig samme høje kvalitet, som kirurger sværger til.  

Til både G og P-punkt

Er du og din partner på udkig efter deluxe sexlegetøj, der få temperaturen til at stige i soveværelset, så bør I absolut udforske Njoys sortiment, som I naturligvis finder her på vores shop. Et skarpt bud kunne være den fantastiske unisex Njoy Pure Wand stimulator, der er en enkel og æstetisk stål-dildo designet specielt til at massere og stimulere hendes G-punkt eller pirre og kæle for hans P-punkt. Vil I have unisex nydelsesprodukter med et twist, så tjek Fun Wand dildostaven ud. Fun Wand er designet så der er plads til at give hende oralsex, mens man stimulerer hendes vagina indvendigt. Og hvis han virkelig vil have eksplosive orgasmer udover det sædvanlige, så bør han bruge den analt på sig selv også. Alternativt kan I anskaffe jer Njoys testvindende anal plug, der med garanti gør tricket på jer begge. Kink oplevelsen op, og eksperimenter med produkterne som tiltænkt; køl dildo, wand eller plug ned i køleskabet (ikke fryseren!), eller varm legetøjet op til den ønskede temperatur (i balje med varmt vand, IKKE på kogepladen), og oplev hvordan alle jeres sanser med ét skærpes og pirres på vidunderligt nye måder.  

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk