TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
obaie Imiteret Læder Hanging Manchetter var 1

obaie Imiteret Læder Hanging Manchetter

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

219,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Er I på jagt efter et nyt og pirrende tilbehør til jeres bondage lege? Lad obaie Imiteret Læder Hanging Manchetter tilføre ekstra lidenskab i soveværelset.

Sættet består af to justerbare manchetter, der via karabinhager hænger fast i en metalkæde. Da kæden er aftagelig, giver det muligheder for et væld af kinky legemuligheder.

Med Hanging Manchetter kan der eksperimenteres lige så meget, I har lyst til. Fastspænd eksempelvis den underkastede til sengen, brug metalkæden til en hængende stilling eller sæt manchetterne fast til andet bondage udstyr via karabinhagerne. 

Manchetterne og kæden er har et stilrent og råt look, der bidrager til en stemning, som emmer af dominans og vilde BDSM-fantasier.

MærkeobaieProduktvægt (g)300Fuld Længde (cm)40Omkreds (cm)14 | 25Strækbar OmkredsJaPrimært MaterialePU-læderFarveSortSprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, HollandskSKU23091
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lidt for spinkelt
Fungerer nogenlunde efter hensigten, men er lavet af billigt og spinkelt plasticmateriale. Fint som begynder sæt, men der burde være et lidt dyrere og mere lækk... Læs mere
Stone - 26. aug. 2023
Super frækt
Perfekt til os som er nybegyndere i S/M universet.Dejligt liv - 1. aug. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS