TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod BlueMotion App-styret Trådløs Klitoris Vibrator var 1

OhMiBod BlueMotion App-styret Trådløs Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

OhMiBod BlueMotion er en revolutionerende, trådløs klitoris vibrator, der er ideel til frække og kreative par lege udover det sædvanlige. 

BlueMotion skiller sig ud, fordi du styrer vibratoren via en app på din smartphone og fordi telefonen forbindes med vibratoren via Bluetooth. Det giver jer frihed til at lege op på til 8 meters afstand, enten hjemme eller ude i byen. 

Som noget helt ekstraordinært, kan I også bruge OhMiBod Blue Motion som langdistance sexlegetøj, hvis I f.eks. sidder i hver sin ende af landet (kræver WIFI forbindelse og den gratis app OhMiBod Remote App).

Når du har downloadet OhMiBod’s Remote app, kan du styre vibratoren på 5 forskellige måder:

Rythm-programet giver dig mulighed for at vælge imellem 4 forudindstillede vibrationsmønstre. Du skifter imellem dem ved at lade fingeren glide på tværs af skærmen. Du kan se, hvordan vibrationerne er, ud fra hvordan hjertet på skærmen blinker. 

Touch-programet giver dig mulighed for at skabe et personligt vibrationsprog ved hjælp af mønstre, du tegner på skærmen med din finger. Har du lyst, kan du gemme dine farvorit-mønstre.

Tap-programet gør det muligt at skabe dit eget vibrationsmønster ved at trykke på skærmen i den rytme eller det mønster, du ønsker. Når du er færdig, afspiller OhMiBod Blue Motion mønstret som vibrationer.

Wave-programet gør det muligt at styre vibratoren ved at vippe din smartphone. Når du vipper den bagover, intensiveres vibrationerne, som var det en speeder i en bil. Du har mulighed for at låse programet til en bestemt intensitet. 

Voice-programet kan optage lydklip på op til 60 sekunder og gengive beskeden som et personligt vibrationsmønster.

Med andre ord får I med OhMiBod BlueMotion fuld frihed til at lege, præcist om I har lyst. Vibratoren er opladelig og oplades via den medfølgende USB-oplader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantasien var bedre
Tanken om, at gå rundt derhjemme med vibratoren connected til mandens telefon, er spændende og sjov. At han har magten til dette apparat. Det er en god tanke. ... Læs mere
Roedtope - 23. aug. 2015
Meget sjov, men ikke så effektiv
OhMiBod Blue Motion er et meget sjovt produkt, af rigtig god kvalitet. Den slutter tæt, som der loves i brugsanvisningen, men er ikke så god til kvinder med sto... Læs mere
Lærke - 25. nov. 2014

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS