TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

OhMiBod

OhMiBod tilbyder lækkert kvalitets sexlegetøj og innovative designs. Alle produkter er fremstillet i kvalitetsmaterialer og har den egenskab, at de kan vibrere i takt til musikkens puls, hvilket giver nogle fantastiske oplevelser.

OhMiBod giver dig skønne vibrationer og masser af legemuligheder

Mød OhMiBod - Brandet bag verdens første app-styrede vibrator

Julen 2004 var noget helt særligt for det amerikanske ægtepar Suki og Brian Dunham. Brian gav nemlig Suki hendes to største ønsker, en iPod og en vibrator, og ved synet af de to gaver sammen fik Suki en ide: Kunne man kombinere en vibrator med en iPod og derved få en helt ny og unik oplevelse? Der var ikke langt fra tanke til handling og som sagt så gjort, og dermed var OhMiBod født. Suki og Brian byggede det lille firma op sammen med en mission om at give andre par nye muligheder for stimulation, intimitet og ikke mindst fræk leg.

Den dag i dag er det et succesfuldt brand med et bredt udvalg af produkter i sortimentet. Fælles for alle produkterne er, at man kan mærke Suki og Brians passion og kærlighed, ikke kun til deres arbejde, men også til hinanden. Uanset om du har en partner eller ej, kan produkterne bidrage til, at du får et endnu bedre, sjovere og mere eksperimenterende sexliv. Alle produkterne er lavet af kvalitetsmaterialer, og der er tænkt over hvert eneste lille detalje, både hvad angår designet og teknologien bag produkterne.

OhMiBod er perfekt til frække parlege

Det er ikke et tilfælde, at navnet OhMiBod ligger så tæt op af det engelske udtryk Oh My God, for du godeste hvor har produkterne meget at byde på. Brian og Suki er kommet langt, siden deres første vibrator, der kunne styres via en app på Sukis iPod, men mange af deres produkter kan stadig styres via app eller fjernbetjening. Med en fjernbetjent eller app-styret vibrator kan du give din partner fuld kontrol over din nydelse. Hvis I er ekstra frække, kan I bruge en af de trådløse klitorisvibratorer ude blandt andre for en diskret, men ekstra pirrende oplevelse.

Efter successen med deres app-styrede og fjernbetjente parvibratorer, begyndte de at udvide sortimentet - og heldigvis for det. For deres vibratorer, penisringe og bækkenbundskugler er blandt de mest prisvindende produkter på markedet. Produkterne har både vundet priser for deres innovative design, men også for deres nyskabende teknologi. Brian og Suki har siden de startede OhMiBod arbejdet på at forbedre deres app, OhMiBod Remote App, og det har i den grad givet pote, for appen er en af de bedste og mest anvendelige på markedet.

Find din yndlingsvibration eller lav din egen med appen

Med OhMiBod Remote App får du et utal af sjove og spændende muligheder. Du kan i Rhytm-programmet vælge en af de forudindstillede vibrationsmønstre, som holdet bag mærket har skabt baseret på grundige tests. Du kan også vælge at lave dit eget personlige vibrationsmønster i Touch-programmet eller indtale en sød og personlig besked i Voice-programmet, hvor lydbølgerne bliver omdannet til vibrationerne. De har tænkt på alt, og det er helt sikkert, at Brian og Suki ikke er færdige med at udvikle nye og spændende produkter, der giver større mulighed for nydelse.

Deres fælles kærlighed er en stor inspiration for mange sexlegetøjsproducenter, og det er nemt at se, at der et tænkt på sexlegetøj som værende en fælles oplevelse, når man kigger på deres prisvindende produkter. At bruge produkterne skal være en fælles oplevelse, der kan give både ham og hende en masse nydelse.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS