TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Ooh By Je Joue Rio Pleasure Sæt Til Hende var 1

Ooh By Je Joue Rio Pleasure Sæt Til Hende

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne eksperimentere med din egen krop og opnå nye former for nydelse, er Ooh By Joue Rio Pleasure sættet perfekt til dig.

Det smagfulde sæt giver dig mulighed for at afprøve to forskellige vibratorer. Klitoris vibratoren giver dig effektivt en ydre stimulation, mens dildo vibratoren stimuler dig indvendigt for maksimal nydelse.

Den kraftfulde motor kan både anvendes til klitoris- og dildo vibratoren. Med de 3 vibrationsniveauer og 2 forskellige vibrationsmønstre kan du med sikkerhed bringe din orgasme op til nye højder.

De to udskiftelige vibratorer er lavet i silikone og de er desuden vandtætte, mens motoren er stænktæt. Motoren er genopladelig via USB og har en batteritid på hele 120 minutter, hvilket giver masser af tid til leg.

Ved rengøring tørres motoren med en fugtig klud, og de to silikoneenheder skyldes i varmt vand og sprayes med en sexlegetøjsrens.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS