Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pasante Dotted Kondomer 12 stk var 1

Pasante Dotted Kondomer 12 stk

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pasante Dotted kondomer giver ekstra stimulation for begge parter, da det er designet med små knopper, der kan mærkes ved ind/ud bevægelser.

På og i kondomet er der benyttet en let cremet glidecreme, der sikrer en god glidende oplevelse. Duften af kondomet er mild og neutral (mild appelsin/vanilje duft).

Der er glidecreme på alle Pasante kondomer, men vil du have en endnu mere naturtro oplevelse, så kan du selv tilsætte lidt ekstra glidecreme til legen. Husk at det skal være en kondom-venlig glidecreme.

Der er 12 stk. kondomer i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt kondom
Ronald - 6. feb. 2015
Fint produkt. Det sidder godt. Det er en god pris. Glider godt. Knopperne giver lidt ekstra stimulering til hende, men det er ikke noget voldsomt. Du skal købe produktet, fordi det er et godt kondom.
kondom
B.Sørensen - 17. apr. 2014
Vil sige at de er meget gode ,sidder godt på lem og man mærker næsten ikke man har det på. :), men gir et godt hold ved roden Kan anbefales
Pasante Dotted Kondomer 12 stk.
N og M - 7. dec. 2012
Gode kondomer som er ekstra effektivt med de små dupper udvendigt. Dupperne stimuler dejligt under samleje. God for begge parter. Vi giver 5 ud af 5 stjerner med god samvittighed.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS