TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Pasante

Pasante har specialiseret sig i at producere kondomer i alle størrelser, former og smagsvarianter. Kondomernes kvalitet er Pasantes helt store prioritet, og dét som har gjort dem til manges foretrukne kondommærke.

Pasante - prævention til både kvinder og mænd

Produkter til kvinder og mænd fra Pasante

Pasante er et engelsk brand, som har specialiseret sig i produktion af prævention til både mænd og kvinder. Pasante er den helt store konkurrent til Durex, som de fleste kender og som i dag er verdens største producent når det kommer til kondomer.

Pasante er i øvrigt et af de hurtigste voksende brands indenfor denne niche og dette er ikke uden grund. Visionen har fra start været at opbygge en organisation, der reagerer på skiftende syn på seksuel sundhed og at udvikle produkter.

Kvaliteten af produkterne har selvfølgelig altid været Pasantes helt store prioritet og er udover det store udvalg, også dét som har gjort netop deres produkter til manges absolutte foretrukne, når det kommer til prævention af den ene eller anden form. Pasante nogle af branchens absolutte skarpeste priser, hvilket selvfølgelig også spiller en afgørende rolle i valget af prævention.

Altid stort udvalg af varianter til enhver smag

Sortimentet består af et stort udvalg af kondomer i alle størrelser, former, tykkelser og smagsvarianter. Kondomerne findes bl.a. som ultra tynde, med riller eller med varmende og kølende effekt. Mulighederne er mange, hvorfor der med stor sandsynlighed er produkter at finde, som passer til lige netop dig og dine behov.

Bruger du normalt Durex kondomer, vil du føle genkendelighed ved brug af Pasante. Produkterne fra begge brands minder meget om hinanden, specielt når det kommer til form og indpakning. Kvaliteten er i absolut top hos begge, men når det kommer til pris, er Pasante helt klar at foretrække, da deres produkter er væsentligt billigere.

Udover kondomer til mænd, tilbyder Pasante femidoner til kvinder, samt slikkelapper til brug i forbindelse med oralsex. Slikkelapper er det foretrukne valg, hvis man ønsker at dyrke sikker oralsex og fås i 4 forskellige smagsvarianter herunder mint, blåbær, chokolade og jordbær.

Sex med kondomer som prævention

Kondomerne produceres i gummilatex, støvet med majsstivelse og derefter smurt med silikone olie.

Ved brug af glidecreme sammen med kondomerne, anbefales det at der bruges enten vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme. Undgå oliebaseret glidecreme sammen med kondomerne, da dette kan være ødelæggende for produktet og opløse den latex som kondomerne produceres af.

Har du spørgsmål til produkterne eller er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice har stor viden omkring vores produktsortiment og sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller rådgive dig til valget af det hele rigtige produkt.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS