Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pasante Female Femidomer 3 stk var 1

Pasante Female Femidomer 3 stk

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pasante Female Femidomer er latexfri kondomer til kvinder. Femidomet er nemt at sætte op. Hvis du kan sætte en tampon på plads, kan du også anbringe et femidom. Gør det selv eller lad din partner gøre det, mens han pirrer dig med sine fingre.

Modsat kondomer til mænd behøver du ikke vente til lige inden samleje med at påføre et femidom. På den måde behøver I ikke afbryde lige midt i den største ophidselse, men kan bare gå direkte til det sjove.

Femidomer er desuden velegnede, hvis din partner har svært ved at finde kondomer, som passer ham.

Det latexfri materiale er ultra tyndt og sikrer derfor, at I tydeligt kan mærke hinanden og ikke går glip af den intime oplevelse.

Brugt korrekt, er femidomer lige så sikre som kondomer til mænd. Pasante Female er desuden påført sæddræbende creme for ekstra beskyttelse.

Pakke med 3 stk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedømmelse
Nybegynder - 10. jul. 2019
Det var svært at få den op, brugte et godt stykke tid på at få det op og på plads. Min kæreste synes det føltes underligt under sex. Vi vil prøve igen, for at se om det var første gangs problemer
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS