Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Pasante Infinity Delay Kondomer 12 stk var 1

Oversigt

Pasante Infinity Delay kondomer hjælper med at udsætte mandens udløsning, da der er benyttet en speciel følelsesnedsættende glidecreme i og på kondomet. Denne glidecreme gør, at penis bliver mindre følsom.

Kondomet er glat og dufter neutralt.

Der er glidecreme på alle Pasante kondomer, men vil du have en endnu mere naturtro oplevelse, så kan du selv tilsætte lidt ekstra glidecreme til legen. Husk at det altid skal være en kondom-sikker glidecreme.

Der er 12 stk. kondomer i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For småt, for stramt, for smertefuldt
Avdetgørondt - 5. dec. 2022
Kondomet er stramt som bare pokker omkring roden og er alt for kort. Det skal nævnes at jeg er HELT gennemsnitlig på alle parametre. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre for mig at have god sex med det her kondom, da jeg kun kan fokusere på at det strammer og føles som om det er ved at falde af (Fordi det ikke kommer ned til roden)
Meget stramme ved roden
Tobias - 24. mar. 2022
Som nævnt i overskriften, stramme ved roden, efterlade røde mærker. Generelt ikke særligt stort. Forsinkende effekt er nogenlunde.
ok
inu - 28. dec. 2021
.
Godt kondom, men ingen effekt
Ronald - 6. feb. 2015
Kondomet er et godt produkt. Det sidder fint. Det er i god kvalitet og til god pris. Desværre har jeg ikke oplevet delay-effekten. Det tager samme tid, men køb det, fordi det er et ok kondom.
Sęnker farten lidt
Mr. P - 8. oct. 2019
Disse hjęlper mig lidt med at forsinke ejakulationen, ingen umulig funktion, men det er tydeligt męrkbart. Ellers giver det en normal fųlelse, men også en let fųlelse af fųlelseslųshed i penis få ųjeblikke efter påfųring. I alle andre henseender et ganske grundlęggende kondom. jeg vil kųbe det igen.
0
Forsinkelser
Make - 28. feb. 2018
Kondomer forsinker klimakset, i hvert fald for mig selv. Den bedste effekt opnås, når man har fået lidt ophidselse og lader kondomets glidecreme virke et stykke tid. Den bedųvende effekt męrkes ikke, hvis du allerede er på kanten af et klimaks. Det er heller ikke en god idé at tage kondom på for tidligt, da det kan gųre det svęrere at få rejsning, hvis du ikke allerede er ophidset nok.
0
Super glad.
Master - 21. oct. 2019
Mange år siden, jeg brugte kondom. Dette en fornųjelse at bruge. Fantastisk pasform, og du holder lęngere fųr ejakulation.
0
Godt kondom, men ingen effekt
Anonymous - 2. jun. 2015
Kondomet er et godt produkt. De passer godt. De er af god kvalitet og til en god pris. Desværre har jeg ikke oplevet forsinkelseseffekten. Det går på samme tid, men køb dem, for det er et ok kondom.
Maskinoversat fra sinful.se

Pasante Infinity Delay Kondomer 12 stk

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS