Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Pasante Vibrator Ring til Par var 1

Oversigt

Denne vibrator ring er et engangsprodukt. Den er især et rigtig godt køb, hvis du kunne tænke dig at prøve en penisring for første gang.

Lad dig ikke snyde af størrelsen -  vibrationerne har en god power, som tydeligt vil kunne mærkes, når man bruger dne.

Vibrator ringen placeres ved penisroden, og hun vil kunne mærke vibrationerne på klitoris, hver gang hun rører ringen. En pirrende og dejlig oplevelse.

Ringen kommer med et engangsbatteri, som kan holde i ca. 20 minutter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig godt til prisen
Sarah - 15. apr. 2014
Overskriften siger det hele. Købte denne med som en lille ekstra ting, da den ikke var ret dyr. Produktet har indtil videre holdt batteri i 2 timer +, og viser ingen tegn på fald i kvalitet. Væsentligt mere end lovet. Nem at benytte, og dejligt blødt materiale. Måske en anelse feminin, men det ses af billedet. Vibrationerne er ikke voldsomt kraftige, men kan bestemt mærkes og nydes af både mand og kvinde. Selve placeringen af vibrator kan være svær at få fuld udbytte af i visse stillinger, selv om produktets vendes mv.
Sjov og dejlig
Jens - 22. oct. 2013
Et glimrende køb til prisen som stimulerer dejligt for ham og helt fantastisk for hende. Helt klart købet værd! Ringen er supernem at bruge og passer til alle, samtidigt er den også diskret at pakke ned i bagagen eller tage med på tur.
Mest til pirring
Sensei - 24. may. 2013
Fin til at pirring, fx hvis den placeres lige under hovedet (vs roden som anbefalet!). Prisen er super, men ville foretrække at den var genopladelig.
Legetøj
Buller - 16. mar. 2013
Et sjovt lille produkt som mest kan pirre kvinden. Jeg troede det virkede på begge, men desværre. Prisen er lille så mere kan ikke forventes. Ikke så stor vibration som jeg troede, men egentlig ikke så dårlig en start. Jeg må købe noget bedre næste gang.
Super sjovt
Babii - 15. aug. 2012
Vibratoren er ikke så kraftig igen, men men, den kan varmt anbefales og især til den pris. Og så er det mere hygiejnisk at man kan smide den ud bagefter. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt :)
Rigtig god til prisen
Anna - 14. aug. 2012
Jeg synes, at dette er et ganske godt produkt til prisen. Mig og min kæreste købte den fordi vi aldrig havde prøvet en vibrator ring før, og derfor var et sådant engangprodukt en rigtig fin løsning. Vibrationerne er ikke vild kraftige, men det havde vi nu heller ikke forventet af et engangsbatteri. Ringen har givet os smag på mere, og vi skal helt sikkert prøve en ny penisring, som kan bruges mere end én gang.
Sjov men ikke kraftig
Lise Lofahl - 14. aug. 2012
Vibratoren på ringen er desværre ikke så kraftig, så det er begrænset, hvad man kan mærke, når man bruger den desværre, selvom idéen er rigtig god og sjov.

Pasante Vibrator Ring til Par

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS