TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Spar 30%
PDX Elite Fuck-O-Matic 2 Masturbator var 1

PDX Elite Fuck-O-Matic 2 Masturbator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.295,00 kr.906,50 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Forbered dig på en perfekt storm af stimulation, fordi PDX Elite Fuck-O-Matic 2 er den ultimative opgrading til din solo leg. Pift dine handjobs op med sugende stimulation, stød og vibrationer til både din penis og testikler.

Påfør vandbaseret glidecreme og træng op i sleevet, hvor pumper arbejder sammen om at skabe lufttæt, sugende stimulation til dit skaft. Giv dine kugler masser af opmærksomhed med den bløde silikone flap, der er udstyret med små dupper og pirrende riller til testikel stimulation. Skru op for vibrationerne og vælg den perfekte kombo, der giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Masturbatoren er nem at rengøre; fjern blot sleevet fra beholderen, skyl det og lad den lufttørre. Vi anbefaler at bruge et plejende pulver efter brug for at vedligeholde din masturbators bløde materiale.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS