Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Rocks Off 80 mm Opladelig Klitoris Vibrator var 1

Rocks Off 80 mm Opladelig Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Verdens kraftigste mini-vibrator Rocks Off 80mm er nu kommet i denne opladelig udgave, som har 30% mere power i vibrationerne end den RO-80mm, som kører på batterier.

Den lille patronformede klitoris vibrator rammer altid plet og kan, trods den beskedne størrelse, virkelig give dig nogle nydelsesfulde oplevelser. Dette specielt takket være de 7 kraftfulde vibrationsmønstre. Du skifter mellem de forskellige vibrationer på den lille knap i bunden af vibratoren. 

Med sin guldfarve er vibratoren meget stilren i designet og desuden meget praktisk lige at tage med i håndtasken, når du er på farten.

Rocks Off 80mm oplades i den runde æske med spejl, som den leveres i, og som du med fordel også kan bruge til opbevaring. Du kan altså helt diskret oplade den via USB, imens den ligger i æsken. Vibratoren kan vibrere i op til 2 timer på en fuld opladning. 

For at få den bedste og mest glidende oplevelse med Rocks Off, anbefaler vi, at du bruger den sammen med en silikonebaseret glidecreme. Den kan dog også sagtens bruges med en vandbaseret. 

Når du køber Rocks Off vibratoren, anbefaler vi, at du også køber: - En silikonebaseret glidecreme. - En rengøring til sexlegetøj.

OBS: I modsætning til den Rocks Off 80mm, som kører på batterier, så er denne opladelige udgave IKKE vandtæt. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS