Rocks Off

 Rocks Off er et meget populært sexlegetøjs brand, som på få år er blevet Englands førende sexlegetøjsproducent. Fælles for alle mærkets produkter er, at de er gennemtestede, er af meget høj kvalitet og 100 % kropsvenlige.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Rocks Off (43)
Vis alle 44 produkter
Du har set 44 af 44 produkter

ROCKS OFF

Rocks Off bestsellers

Rocks Off er en af førende sexlegetøj producenter i verdenen. De har hjemme i Storbritanien hvor er det største sexlegetøjsbrand i England. De er især kendt for deres bullet vibratorer, hvor især deres Rocks Off 80 mm og 120 klitoris vibratorer er ultra populære hos kvinderne. De er små og diskret men samtidigt meget kraftige. Begge har vundet et utal af test for deres evner. De er formet som små kraftfulde patroner, og det ligner ikke almindeligt sexlegetøj.

Derfor kan man nemt have det liggende på natbordsskuffen uden det vækker opsigt. Deres bestseller 80 mm har solgt over 6 millioner styk, så der er ingen tvivl om at kvinder over hele verdenen elsker dette produkt.

Andre af deres bullet vibratorer ligner læbestifter, hvilket er nem at have med i håndtasken og tage frem når lysten melder sig. Rocks Off er ideel til kvinden på farten, som er til kvalitets sexlegetøj. For mange kvinder er disse små bulletvibratorer blevet en uundværlig del af deres hverdag. Rocks Off procerer også disse bullet vibratorer i andre størrelser helt op til 160 mm og i mange andre farver, f.eks. guld og rose gold.

Rocks Off er også for mænd

De senere år er Rock Off også begyndt at producere flere produkter henvendt til mænd. De er efterhånden fået mange prostata stimulatorer i deres sortiment. Nogle af de mest populære er Rocks Off Bad Boy, som er en fleksibel og lydsvag vibrator som stimulerer både prostata og mellemkødet. Samtidigt er den fremstillet i allergivenlig materiale og er fri for ftalater. Med syv vibrationsindstillinger er der rig mulighed for at blive stimuleret til klimaks. Rocks Off udbyder også prostata stimulatorer som Naughty Boy og Cheeky Boy med endnu flere vibrationsmuligheder. På begge produkter kan man få hele ti forskellige slags vibrationer.

Anal Stimulering er ikke længere kun for kvinder. Det har Rocks Off været klar over i lang tid. Derfor har de formået at skabe en række produkter som er perfekt skabt til mandens anatomi. Alle deres stimulatorer er skabt med øje for at stimulere manden p-punkt bedst muligt. Derfror har de det karakteristiske bøjning, som gør at når manden fører prostata stimulatoren op, vil den gå op og ramme p-punkt. Når manden samtidigt tænder for vibrationerne begynder den at stimulerer punktet på flere forskellige måder og manden får en fantastisk nydelse ud af dette.

Få de bedste orgasmer med Rocks Off

Rocks Off er både for kvinder, mænd og par. Selvom de fleste produkter er bullet vibratorer og prostata stimulatorer finder du også et stort udvalg af vibrator æg, dildovibratorer, penisringe, onaniprodukter og bækkenbundskugler. Størstedelen af Rocks Off produkter er desuden vandtætte, så du kan sagtens tage det med i badet uden at blive nervøs for at de skulle gå i stykker. Fælles for alle legetøjet at det er produceret i et flot og funktionelt desig, hvilket skaber det bedste forudsætninger for få en god oplevelse. Ligesom man skal tænde på sin partner når man har samleje, er det også vigtigt at man synes om sit sexlegetøj og "tænder" på det. Med Rocks Off får du de bedste forudsætninger for en dejlig dyb orgasme.

Som en af få producenter i Europa står Rocks Off selv for produktudviklingen og selve produktionen af sexlegetøj i modsætning til andre som ofte får det produceret i Kina af andre virksomheder. Dette gør at du kan være sikker på at kvaliteten er i orden. Alle deres produkter er gennemtestede og godkendte. Alt deres sexlegetøj kommer med et unik registreringsnummer, hvilket garanterer at kunder ved at det er det originale brand og ikke en kopi. 

Rocks Off har vundet en lang række priser, blandt andet fra Xbiz, Storeerotica, ETO Adult Industry Awards og flere. Med Rock Off er du sikker på at få et produkt i topkvalitet. Hvis du har spørgsmål til hvilket RocksOff produkt du skal vælge er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk