Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator var 1

Oversigt

Ass Berries anal vibrator er ideel til dig, der ønsker stor stimulation fra en forholdsvis lille plug.

Vibratoren består af en fleksibel plug, hvori der er gjort plads til en kraftig RO 80 mm vibrator. Pluggen kan derfor både bruges med og uden vibrationer, alt efter hvad du foretrækker. Ønsker du vibrationer kan Ass Berries forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer for endnu større nydelse. Du vælger nemt imellem vibrationerne ved at trykke på knappen for enden af vibratoren.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret anal glidecreme sammen med Ass Berries, da glidecremen vil gøre oplevelsen med vibratoren endnu bedre og desuden vil gøre det nemmere at føre vibratoren op. 

Den lækre Ass Berries anal vibrator fåes i 2 forskellige størrelser: Det sorte brombær er den største, hindbærret er den mindste.

Vibratoren er lavet af 100 % ftalatfri og allergivenligt IntraMed silikone, så du kan bruge den helt uden bekymringer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
HELT PERFEKT
Jørgen Leth - 3. jan. 2020
Den sidder bar så godt fast og jeg elsker det. Det ska lige siges den stadig sidder der :)
Fræk form - falder desværre let ud
H - 17. jul. 2019
Holy moly, det bær er squ stort. Jeg bestilte det sorte bær og det var noget større end forventet. Efter god opvarmning kom det dog op, men faldt ud flere gange. Det er super ærgerligt, for det gør i praksis, at jeg ikke vil bruge det. Jeg havde læst andre skrive det samme, men synes at selve været så så stort ud, at det da ikke så let kunne glide ud - men det gør det også her.
Lækker kvalitet
La - 9. dec. 2013
Lækker blød kvalitet. Lækker indpakning. Den blev givet som adventsgave. Godt vi var alene hjemme. Butplug'en er lidt svær at holde inde, uden man holder på den, men en skøn fornemmelse at være fyldt i begge huller.
lækker og pirrende
sâye - 26. aug. 2013
Den er god til dem der ikke er helt nybegynder i anallege. Lavet af et lækkert materiale og har en dejlig form for vibration. Den kan virkelig tilføre legen en ny dimention
En super god anal vibrator
Mads - 17. jan. 2013
Jeg er virkelig glad for min nye Ass Berries, der allerede har vagt stor begejstring. Den har en virkelig god størrelse for en der har en smule erfaring med anal leg i forvejen; Den er lille uden at være for lille, og samtidig stor uden at være for stor. Den vil blive flittigt brugt
Måske ikke helt for begyndere...
KS - 14. jan. 2013
Vi købte den lille udgave, og den synes vi er rigeligt stor, men det er også vores første plug. Den har en tendens til at glide ud under brug, og det er lidt irriterende, så derfor ville vi vælge en anden (der er jo så mange andre at vælge), hvis vi skulle købe igen.
Ikke 100 procent
Anonymous - 12. nov. 2015
Dette refererer til den mindre variant, "hindbærret". Det siges, at den er ret lille, men det kan diskuteres. Diameteren på 35 mm plus det faktum, at den er ret stump, kræver en del lirkning for at få den på plads. På plussiden hjælper den kuperede overflade med at holde på smøremidlet. Vibrationerne er stærke og interessante og giver stærke orgasmer, hvis du bakker den op under oralsex. Det værste ved den er den korte hals. Hvis du har den inde under samleje, har den en tendens til at springe ud, så du er nødt til at holde en hånd på den.
Maskinoversat fra sinful.se
Smukke bær
Anonymous - 13. mar. 2024
Bestilte og testede en hat i mindre størrelse. Fin indpakning. Leveres med en satinlignende lille pose til opbevaring. Produktets form er fristende at prøve. Nålen er lille og nem at sætte på en nybegynders numse, og flimmeret er nemt at tænde og slukke. Men halsen er for løs, og stiften springer ud, hvis fyren ikke holder fast i den, så jeg leder efter en anden model, der bliver på plads. Måske vil den større model holde bedre. Der er helt sikkert surinos for enhver smag. Let at rengøre på trods af den ru overflade.
Maskinoversat fra sinful.fi
Brombær
Anonymous - 13. mar. 2024
Vellykket design, bliver siddende og glider ikke af. I starten bør du bruge en anustap eller lignende, før du sætter den i. Medmindre du er en erfaren fyr. Den er stor nok til, at det ikke er værd at prøve fra kulden. Personligt bruger jeg en anustapp i et stykke tid, før vattet kommer i. Efter det aah... Det er en god gadget, gode vibrationer, jeg tror, der er 7 forskellige muligheder. Uden vibrationerne skal du trække fingrene sammen og dreje dem rundt, så får du en rigtig god fornemmelse. Det er i hvert fald det, jeg gør. Dette er det tredje Rocks off-produkt, jeg har købt. Let at rengøre.
Maskinoversat fra sinful.fi
Dejligt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Stiften er vidunderligt svær at få ind. Vibrationerne er høje og funktionelle. Jeg føler, at jeg er fuld af den, selv om den ikke har nogen længde.
Maskinoversat fra sinful.fi

Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS